Skarpa kritiken mot Sanna – tittarna rasar efter detaljen i Allsångspremiären: ”Finns det ingen som…”

I tisdags var det äntligen dags för premiär av Allsång på Skansen som så många längtat efter.

Sanna Nielsen gör sin sista säsong som programledare men redan under premiären riktades skarp kritik mot stjärnan, eller snarare hennes stylist.

Under gårdagen gick Allsång på Skansen av stapeln och gästade gjorde artisterna Cornelia Jakobs, Jireel, Jill Johnson, Benson Boone och The Ark.

I programmet såg vi även Kikki Danielsson som satt i publiken bli hyllad.

Elisabeth ”Bettan” Andreassen, Cornelia Jakobs, Sanna Nielsen och Jill Johnson överraskade Danielsson med ett stort medley med hennes största hits.

Att stjärnan fyller 70 uppmärksammades med blommor och senare i programmet hyllade även Ola Salo henne genom att både sjunga och hålla tal.

Läs mer: Ola Salos kärleksförklaring till Kikki Danielsson – som tv-tittarna missade i Allsång på Skansen

Stora hyllningen till Kikki Danielsson var något många tyckte var väldigt fint. I Nöjeslivets kommentarsfält skrev tittare att:

 ”Du är verkligen proffsig, duktiga sanna ,fin hyllning till kikki❤💐”

”Perfekt premiär, the ark var bäst och kikkis hyllning”

”Detta är Kikki är värd. 😻Mycket bra. 💐”

Sanna Nielsen slutar som programledare

För en kort tid sedan gick Sanna Nielsen ut med att hon ska hoppa av som programledare och att det här blir hennes sista säsong på Skansen.

Läs mer: Sanna Nielsen lämnar ”Allsång på Skansen” – slutar som programledare

Inför premiären skrev hon på sin Instagram om känslorna inför att säga adjö till Allsång på Skansen och att hon såg fram emot att få sjunga med publiken:

”Det har varit och är en stor ära att få vara en del av Allsång på Skansen som jag älskar så mycket. Jag hade kunnat fortsätta som allsångsledare i flera år till men känner också att jag har fått göra så mycket roligt i programmet. Så många drömmar som har gått i uppfyllelse och efter den här säsongen är det dags för andra drömmar…”

”Men innan dess ska vi sjunga tillsammans med hela hjärtat och njuta tillsammans. Tillsammans med er kära publik. Tack för förtroendet.”

Läs mer: Här är stjärnan som tar över Allsång på Skansen – ersätter Sanna Nielsen enligt oddsen

Sanna Nielsen Allsång på Skansen

Men redan under premiäravsnittet för Allsång på Skansen riktades skarp kritik mot Sanna Nielsen, eller snarare hennes stylist.

Det var nämligen många som ifrågasatte hennes klädval och tyckte den rosa klänningen hon bar var ett dåligt drag.

Klädesplagget fick flera av Nöjeslivets läsare att reagera. Det var många i vårt kommentarsfält som inte uppskattade klänningen.

”Sanna är bra programledare men vem gör hennes klädval? Ikväll var det förskräckligt!”

”Finns det ingen som kan hjälpa Sanna med kläder Titta på Lotta en enkel sommarklänning skulle passa bättre Annars ett mycket bra program”

”Trevligt program. Men vilken hemsk klänning eller vad det nu var…”

”Varför spöka ut en vacker tjej som Sanna med en så hemsk klänning , eller vad det nu va hon hade på sig.”

Sanna Nielsens säger ifrån

Det är inte första gången som Sanna Nielsen blivit kritiserad för sitt klädval i programmet.

Under förra säsongen av Allsång på Skansen sa Sanna Nielsen ifrån på Instagram gällande kritiken hon fått och påpekade att hon då och då faktiskt tar åt sig.

”Ena dagen har jag för höga klackar, nästa dag opassande klädsel och sen tar jag för mkt plats. Det finns alltid något fel. 
’jag får tycka vad jag vill i det här landet’. 
Ja, det får ni. Skillnaden är bara att jag själv skulle aldrig skriva eller säga något till någon om att jag inte tycker om deras kläder eller att den inte sjunger fint eller vad det nu kan vara. 
Jag ska inte ljuga. Jag tar också åt mig ibland. Oftast inte, men ibland händer det. Så jag antar att de som tycker det är viktigt att yttra sin åsikt om mig till mig blir lättade när de läser det här och förstår att det gör ont ibland, för det är väl det ni vill?”, skrev hon bland annat då.

För oss är du alltid fin Sanna!

Vad tyckte ni om premiäravsnittet? Lämna en kommentar på vår Facebooksida!