Perrellis tårar i Så mycket bättre: ”Kan bara säga…”

Foto: TV4/SVT.

Alla vi som följt ”Så mycket bättre” vet att artisternas egna dag i princip alltid kännetecknas av starka känslor. Så blir garanterat också fallet i årets säsong av succéprogrammet. Just nu pågår inspelningarna av årets säsong på Gotland, och schlagerdrottningen Charlotte Perrelli har spelat in sin dag. På sin blogg skriver hon om dagen.

”Det började med en lugn skön frukost, ensam… ( med filmteamet) i lugn o ro. Har besökt en fårfarm….. lyxigt! Mer får ni se på tv om detta, i oktober!!! Sedan lurar medan jag sminkades…. får ju inte hörs när de andra soundcheckar…”, inleder Perrelli sitt inlägg om dagen.

Charlotte Perrelli fick återuppleva glada, och känslosamma minnen under hennes dag i ”Så mycket bättre”. Foto: SVT.

Hyllar deltagarnas insatser

Vidare skriver Perrelli, som tidigare avslöjat att hon är gravid, att hon både skrattat och gråtit under den stora dagen.

”Det finns mycket jag skulle vilja skriva om min dag och många bilder jag skulle vilja delge men jag håller på en del hemlisar. Kan bara säga att som jag skrattat och gråtit! Sååå bra versioner så jag finner inte ord! Herregud så tacksam jag är och vilka låtar de valt!!! Kärlek!!! Inatt sover jag som en prinsessa………. vilken boost!!!”, skriver Perrelli på sin blogg.

Foto: Stina Stjernkvist/TT.

Vad roligt att höra om inspelningarna från ”Så mycket bättre”. Precis som tidigare år kommer programmet att börja sändas i oktober. Vi får hålla tummarna för att det blir en kanonsäsong.

Tryck på dela-knappen om du längtar till årets säsong!

Exit mobile version