Charlotte Perrelli tokhyllas efter succén i ”Lotta på Liseberg” – tittarnas jubel: ”Gåshud”

Charlotte Perrelli

Foto: TV4

Många populära artister var på plats på Liseberg för att bjuda tittarna på något alldeles extra under säsongsavslutningen av ”Lotta på Liseberg”.

En av dem var schlagerdrottningen Charlotte Perrelli – nu hyllas hon för sitt framträdande.

”Sitter bara och ler över ditt framträdande. Blir så glad”, kommenterade en tittare efter programmet på Charlotte Perrellis Instagram-inlägg.

Under måndagskvällens var det dags för årets sista ”Lotta på Liseberg” och det var ett stjärnspäckat startfält som gästade TV4:s succéprogram.

Under sommaren har programmet gästats av flera av landets främsta artister, och för många har medverkandet i programmet inneburit ett återförenade möte med publiken – efter ett år av inställda spelningar.

Så var fallet för GES under måndagens ”Lotta på Liseberg” och så var även fallet för Charlotte Perrelli när hon för en tid sedan gjorde comeback på scenen i SVT:s ”Allsång på Skansen”.

Efter uppträdandet på Sollidenscenen var det en lycklig men inte helt nöjd Charlotte Perrelli som klev av scenen.

– Jag lyssnade på det efteråt och det är kanske inte det bästa jag har gjort. Men det är ingen ”big deal”. Rösten är otränad och man blir lätt hes. Det tar tid att vänja sig vid detta igen, förklarade hon då för Aftonbladet.

Foto: TV4

Charlotte Perrelli hyllas stort

Med ett uppehåll på 1,5 år är det inte konstigt om inte alla bitar faller på plats direkt. Men när hon under måndagen levererade den populära låten ”Still Young”, från Melodifestivalen, var det många i publiken som blev överlyckliga.

Efter programmet var det flera tv-tittare som hyllade artistens insats.

”En festligt glad avslutning som bjöd på bra underhållning och Lottas hålligång med artister & publik. Tack för en bra sommar med fina du Lotta …. måndagkvällar att se fram emot! GES o Charlotte var så bra”, skrev en tittare efter programmet på Nöjeslivets Facebook-sida.

Foto: TV4

Hyllas på Instagram

Även i ett kommentarsfält på sångerskans Instagram-konto rungade hyllningarna tätt.

”Jättefin. Du sjöng verkligen bra ikväll”, kommenterade en följare.

”Wiiiihoooo, du var fantastisk så de’ så”, skrev en annan.

”Så grym! Sitter bara och ler över ditt framträdande. Blir så glad”, kommenterade en tredje.

”Gåshud. Du levererade som vanligt! Kollade hemma i Stockholm på tv, kändes som man var där!”, skrev en fjärde.

Tack för att du bidrog till en underbar kväll Charlotte! Vad tyckte ni om hennes uppträdande? Lämna gärna en kommentar med din åsikt på Facebook!

Exit mobile version