Här passade Jan Rippe på i Lotta på Liseberg när tittarna inte fick se – spexiga numret TV4 inte sände

Det blev nostalgifest under gårdagens Lotta på Liseberg.

Jan Rippe och Per Fritzell från Galenskaparna och After Shave gästade med ett par välbekanta karaktärer.

Men under pausen bjöd de publiken på ett framträdande som tv-tittarna inte fick se.

Jan Rippe och Per Fritzell ingick båda i barbershopgruppen After Shave, som senare slog sig ihop med humorgruppen Galenskaparna.

Det är svårt att tänka sig någon mer folkkär sång- och humorgrupp än just Galenskaparna och After Shave. Genom åren har de gett oss succé på succé med shower, tv-program och filmer.

Vem glömmer någonsin exempelvis Macken? Tv-serien som sedermera blev film och har blivit en riktig klassiker som de allra flesta av oss sett otaliga gånger om.

Duon gjorde succé på Liseberg

Under måndagskvällen gjorde Jan Rippe och Per Fritzell come back på Lisebergs stora scen som Roger och Milton, två av de oförglömliga karaktärerna ur Macken.

Tillsammans framförde de låten Husvagn, medan de knallade runt och fick hela publiken att sjunga med. Och det tycktes som att de flesta kunde texten obehindrat.

Jan Rippe och Per Fritzell
Per Fritzell och Jan Rippe på Liseberg under måndagskvällen. Foto: TV4

Det som tittarna inte fick se…

Men under reklampausen fortsatte showen för de som befann sig på Liseberg. Jan Rippe passade nämligen på att åter ta ton…

Under pausen så framförde nämligen Jan en parodi på Ulf Lundell. Med låten En fin dag i slöjden så fick han hela publiken att jubla med sin briljanta tolkning av den gamla rockpoeten.

Klippet på Jan Rippes framträdande i pausen kan du se här

Vad tyckte du om Jan Rippe och Per Fritzells medverkan i Lotta på Liseberg? Skriv gärna en kommentar på Facebook och dela artikeln så att fler får se det som många missade!