Lotta Engberg hyllas till skyarna – tittarnas jubel efter stjärnans insats i sändning: ”Kanonbra” 

Lotta på Liseberg

Foto: TV4

Igår kväll var det femte gången gillt för Lotta Engberg att äntra scenen på Liseberg för i år.

Och vilken kväll det bjöds på!

Lotta Engberg har verkligen bevisat vilket proffs hon är – i år också. Som allsångsledare för Lotta på Liseberg har hon gjort ett makalöst bra jobb.

Under måndagskvällen sändes den femte allsången från Lisebergs stora scen. Det var verkligen ett toppenprogram med fantastiska Lotta och underbara artister.

Artisterna som gästade Liseberg igår var inga mindre än: Marcus & Martinus, Tone Norum, Tommy Nilsson, Adrian Macéus, Anton Engström från After Dark och A Show Larger Than Life – David Lindgren, Boris René och Greg Curtis med flera.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Kvällens artister på Liseberg. Foto: TV4

Klockrent trots stjärnans avhopp

Elisabeth ”Bettan” Andreassen skulle också ha uppträtt, men tyvärr så blev hon tvungen att ställa in. Många blev säkert besvikna då hon verkligen är ett av de stora namnen.

LÄS MER: Bakslaget för Lotta på Liseberg – därför dyker inte stjärnan upp i sista minut: ”Tråkigt”

Han ersatte ”Bettan”

Som ersättare så kom istället Adrian Macéus och bjöd på en toppenshow! Trots sin unga ålder har artisten och skådespelaren hunnit med mycket i karriären, vilket Lotta också presenterade. Bland annat har han spelat i julkalendern, Billy Elliot och Trollflöjten.

– Det är inte många nyblivna 18-åringar som har ett så gediget CV som vår nästa gästartist, inledde Lotta sin presentation av Adrian.

Rakt igenom så var det ett toppenbra program helt enkelt. Vi bjöds på en magisk duett med Tommy Nilsson och Tone Norum, Per Andersson som kuppade och mycket, mycket mer.

Hyllas på sociala medier

Det märks också att tittarna uppskattade gårdagens Lotta på Liseberg. På sociala medier har folk uttryckt sin uppskattning för programmet och inte minst för Lotta Engberg.

Nästan alla verkar rörande överens om att programmet med Lotta som programledare var superbra.

I kväll var programmet magiskt! Tack för all underhållning!”, skriver en person på Facebook.

Vilken härlig stämning, bra artister glad publik lotta du är bra som alltid, och vilka låtar en super trevlig kväll helt enkelt”, skriver en annan.

Kanonbra kväll hos Lotta hon sätter verkligen färg på Liseberg varje måndag Tack bästa Lotta”, skriver en tredje person.

Du är verkligen en kanonbra programledare Lotta! Jag ser så mycket fram emot nästa veckas sändning!

Vad tyckte du om gårdagens Lotta på Liseberg? Skriv gärna en kommentar på Facebook!

Exit mobile version