Bakslaget för Lotta på Liseberg – därför dyker inte stjärnan upp i sista minut: ”Tråkigt”

Under kvällens sändning av Lotta på Liseberg så har Elisabeth ”Bettan” Andreassen fått ställa in sin medverkan.

Det meddelar stjärnan i ett pressmeddelande.

Inför kvällens allsång på Liseberg skulle Elisabeth ”Bettan” Andreassen uppträtt på scenen. Men tyvärr så har stjärnan fått ställa in.

Andreassen är en ikonisk sångerska som under många år har uppträtt på scener världen över. Mest känd är hon kanske som en av medlemmarna i Bobbysocks, samt som Bettan i Kikki, Bettan & Lotta.

Artikeln fortsätter efter bilden.

GÖTEBORG 20110212 Elisabeth Andreassen i Green Room vid melodifestivalens deltävling 2 i Scandinavium. Foto: Claudio Bresciani/TT
GÖTEBORG 20110212 Elisabeth Andreassen i Green Room vid melodifestivalens deltävling 2 i Scandinavium. Foto: Claudio Bresciani/TT

Tappade rösten

Anledningen till avhoppet beror på att Elisabeth Andreassen har tappat rösten, vilket framkommer i ett pressmeddelande från henne.

– Tråkigt nog så kommer jag inte sjunga i kväll, jag har tappat rösten och jag kommer inte att kunna sjunga de låtarna vi hade valt ut. Men jag vet att det kommer vara en magisk sommarkväll ändå och jag ser fram emot att möta Lisebergpubliken en annan gång, säger Elisabeth Andreassen i ett pressmeddelande från TV4.

Programledaren Lotta Engberg har också uttalat sig i pressmeddelandet. Och visst tycker hon att det är tråkigt att hennes gamla vän och kompanjon inte kan vara med henne på scenen ikväll.

– Jag kommer självklart att sakna min fina Bettan, säger Lotta i pressmeddelandet.

Han ersätter Bettan

I stället för Bettan har man behövt ta in en ersättare. Det är artisten och skådespelaren Adrian Macéus, 18, som får rycka in.

Artikeln fortsätter efter bilden.

STOCKHOLM 20221018 Adrian Macéus och Johan Macéus anländer till premiären av filmen "Hilma" på biograf Rigolettto. Foto: Jessica Gow / TT kod 10070
Adrian Macéus och pappa Johan Macéus anländer till premiären av filmen ”Hilma” på biograf Rigoletto. Foto: Jessica Gow / TT

Adrian har medverkat i flera musikaler och uppsättningar, däribland Billy Elliot och Trollflöjten. 2018 gjorde han även huvudrollen som Leo i SVT:s julkalender Storm på lugna gatan.

– Jag träffade Adrian när han var med i ”Billy Elliot” för fem år sedan och redan då begrep jag att den här killen kommer bli något stort. Han är så välkommen till Liseberg, säger Lotta Engberg.

De andra artisterna som kommer att uppträda på Liseberg ikväll: Marcus & Martinus, Tone Norum, Tommy Nilsson, Anton Engström från After Dark och A Show Larger Than Life med David Lindgren, Boris René och Greg Curtis med flera.

Tråkigt att Bettan fick ställa in… Men kul att få se dig Adrian! Lycka till!

Kommer du att sakna Elisabeth ”Bettan” Andreassen ikväll? Skriv gärna dina tankar i en kommentar på Facebook!