Från pojkrummet till miljonpublik – nu gör 16-åriga favoriten Bishara debut i Mello

16-åriga Bishara gör debut i Mello. Foto: Instagram

Vissa personer upptäcks från ingenstans när de har bara sjungit för att ha kul hemma, och sedan kommit ut till de stora scenerna flera år senare.

Men för 16-åriga Bishara dröjde det inte flera år. Bara ett år senare från det att han började våga lägga upp klipp på Instagram där han sjöng, står han nu och förbereder sig inför Sveriges största underhållningsprogrammet: Melodifestivalen.

Allting börjar dock en tid innan detta, då Bishara upptäcktes av sin musiklärare i skolan.

– Han hörde mig sjunga, och då tvingade han mig stå på scen och sjunga inför alla. Jag vägrade först, men sedan tänkte jag ”strunt samma” och körde. Jag lade ut det på Instagram och så spred det sig, säger Bishara till Svenska dagbladet.

Blev upptäckt av Laila Bagge

Och det var på Instagram som nästa stora möjlighet kom.

Då Laila Bagge hade fått flera hundratals tips om honom, tog hon kontakt på hans Instagram och bad honom skriva till henne.

– Jag kollade på ”Idol” när hon satt i juryn och jag såg upp till henne. När hon hörde av sig blev jag sjukt glad, men trodde först inte på det. ­Sedan klickade jag, och såg blå­markeringen, säger han till Svenska dagbladet.

Blåmarkeringen som Bishara menar är att ett Instagramkonto som är verifierat, det vill säga bevisat att en viss person eller företag ligger bakom, har en blå markering.

”Ingen i min familj tänkte på att jag kunde sjunga”

Och det är svårt att tro att 16-åringen som nu gör sig klar för Melodifestivalen aldrig har sjungit på någon stor scen förut.

– Jag sjunger väldigt mycket i ­duschen och i mitt rum när jag spelar Fifa. Men ingen i min familj tänkte på att jag kunde sjunga, säger han till tidningen.

Wow va modigt att ställa upp i Mello vid så ung ålder! Nu håller vi alla tummar och tår för Bishara genom att trycka på gilla-knappen!

Melodifestivalen 2019: Artister, TV-tider och resultat

Exit mobile version