Gunilla Perssons nya krisdrag i kulisserna – tvingas ställa in intervjuer dagar före Melodifestivalen 2024

Foto: TT/TV4

Gunilla Persson tvingas till en försiktighetsåtgärd – bara två dagar före Melodifestivalen 2024.
Nu berättar hennes team om planen, skriver Aftonbladet.

Alla andra artister får ursäkta.

Inför lördagens deltävlingen i Melodifestivalen handlar allt förhandssnack om Gunilla Persson.

Att Hollywoodfrun skulle ställa upp i Melodifestivalen 2024 slog ner som en bomb när nyheten bekräftades av SVT i slutet av förra året. Och till helgen är det alltså dags – då ställer sig tv-profilen på scen i Mellon för första gången. Bidraget ”I Won’t Shake (la la Gunilla)” är skriven av Fredrik Andersson, som tidigare vunnit hela Melodifestivalen med Frans Jeppsson-Wall 2016.

Artikeln fortsätter under bilden.

STOCKHOLM 20240212 Gunilla Persson deltar i Melodifestivalen. Foto: Henrik Montgomery / TT

Samtidigt har Gunillas förberedelser störts, då hon nyligen tvingades till sjukhus.

– Jag har legat på sjukhus i fyra dagar. Jag kände en morgon att hela rummet gick runt i cirklar som att man sitter i en storm i en båt ungefär. Det var en fruktansvärd yrsel, sade Gunilla Persson tidigare i veckan i Nyhetsmorgon.

Nu är Hollywoodfrun på plats i Växjö där deltävlingen avgörs i direktsändning på lördag.

Samtidigt meddelar nu teamet runt Gunilla att stjärnan tvingas ställa in alla intervjuer under torsdagen.

– Så ledsen men Gunilla känner av yrsel och jetlag idag, så vi ställer in alla intervjuer så att hon kan fokusera på vila och dagens rep, skriver Gunilla Perssons pressansvariga till Aftonbladet.

I stället hoppas Gunilla kunna vara redo att möta pressen under fredagen – då också det viktiga genrepet avgörs.

Artikeln fortsätter under bilden.

MALMÖ , SVERIGE 20240203 Programledare Carina Berg efter lördagens deltävling 1 av Melodifestivalen 2024 i Malmö Arena. Foto: Johan Nilsson / TT

– Tyvärr ser det inte ut som att vi kommer kunna hitta några andra tider i hennes schema utan ni får prata på presskonferensen imorgon, skriver Gunillas pressansvariga.

Går i Skifs och Carolas spår

Även Nöjeslivet har sökt Gunilla Persson inför medverkan i Mellon på lördag.

Tidigare har hon öppenhjärtigt berättat om sina känslor inför debuten i schlagertävlingen. Hon ser mycket fram emot att få ställa sig på schlagerscenen, som tidigare under årens lopp huserat ikoner som Björn SkifsSiw MalmkvistTommy Körberg och Carola Häggkvist.

– Det är jättehäftigt. Häftigt är rätt ord, för det här är något man aldrig hade tänkt göra i sitt liv, sade hon då, till Nöjeslivet.

Så blir Gunillas bidrag i Melodifestivalen 2024: ”I Won’t Shake (la la Gunilla)”

Om bidraget ”I Won’t Shake (la la Gunilla)” berättade hon:

– Den är väldigt up-beat, rolig. Den handlar om mig och texten är spot on. Det är en låt som kommer fastna i allas huvuden.

– Det handlar om vem jag är, och vad som har hänt mig framförallt under de år jag varit aktuell på TV, sade Gunilla Persson till Nöjeslivet.

Hollywoodfrun ville då också rikta ett tack till en speciell grupp personer: nämligen hennes fans och följare som visar stöd i bland annat sociala medier.

– Jag älskar dem! Jag älskar mina fans. Det är därför jag håller på, för jag älskar att kommunicera med en publik, sade Gunilla.

Gunilla Persson och ”I Won’t Shake (la la Gunilla)” tävlar med startnummer fem i Melodifestivalens tredje deltävling lördag 17 februari klockan 20.00 i SVT1 och SVT Play. På scen står även Clara Klingenström, Kim Cesarion, Idol-Jacqline Moss, Cazzi Opeia och Klaudy.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version