Foto: TV3/Instagram

Gunilla Persson akut till sjukhus – första orden från sjukbädden: ”Fruktansvärd yrsel”

Omslagsfoto: TV3/Instagram @thegunilla


Gunilla Persson har förts akut till sjukhus.
Nu tvingas tv-profilen ändra sina planer kort inpå debuten i Melodifestivalen 2024.
– Inte kul att ligga på sjukhuset, skriver hon.

Om två veckor gör tv-profilen Gunilla Persson från ”Svenska Hollywoodfruar” debut i Melodifestivalen.

– Det är jättehäftigt. Häftigt är rätt ord, för det här är något man aldrig hade tänkt göra i sitt liv. Men här sitter jag nu, snart är det jul, och jag ska tävla i Europas största tävling för musik, har hon tidigare sagt till Nöjeslivet.

Bidraget som hon ska framföra på scen i Växjö lördagen den 17 februari går under titeln ”I Won’t Shake (La La Gunilla)”.

– Den är väldigt up-beat, rolig. Den handlar om mig och texten är spot on. Det är en låt som kommer fastna i allas huvuden, sade hon och fortsatte:

– Det handlar om vem jag är, och vad som har hänt mig framförallt under de år jag varit aktuell på TV.

Men inför debuten i Mellon har Gunilla nu åkt på ett tungt bakslag.

Artikeln fortsätter under bilden.

STOCKHOLM, SVERIGE 20231201 Gunilla Persson med låten I won't Shake (La La Gunilla) då artisterna till Melodifestivalen 2024 presenteras på SVT. Foto: Henrik Montgomery / TT
STOCKHOLM, SVERIGE 20231201 Gunilla Persson med låten I won’t Shake (La La Gunilla) då artisterna till Melodifestivalen 2024 presenteras på SVT. Foto: Henrik Montgomery / TT

Gunilla Persson till sjukhus – skjuter upp resa till Sverige

Gunilla Persson berättar på Instagram att hon tvingats åka akut till sjukhus för några dagar sedan. Tv-profilen hade hela tiden dottern Erika, som tittarna också lärt känna via programmet ”Svenska Hollywoodfruar”, vid sin sida.

– Inte kul att ligga på sjukhuset. Fick åka ambulans hit i förrgår pga fruktansvärd yrsel. Erika var med mig hela förstafruktansvärd yrsel natten på emergency room då de gjorde en massa tester och gav mig mediciner genom IV, skriver Gunilla Persson på Instagram.

Persson skriver också att hon ännu inte vet vad det är som drabbat henne.

– Jag väntar på en sjukgymnast som nog kan hjälpa om det är Vertigo eller Kristallsjukan. Ingen stroke och inga tumörer tack gode Gud i himmelen. Jag har bett mycket till honom eftersom jag måste bli bra snabbt. Har uppskjutit resan till Sverige några dagar. Har ni erfarenhet av detta? skriver hon.

Krya på dig, Gunilla!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev