Gunilla Perssons oerhört ärliga ord om Carina Berg och Björn Gustafsson

Gunilla persson, Carina Berg

Foto: SVT/ TV4

Carina Berg välkomnade Gunilla Persson till Växjö där repetitionerna inför Melodifestivalens tredje deltävling pågår för fullt.

Nu berättar Hollywoodfrun vad hon egentligen tycker om programledaren.

Snart dags för Melodifestivalen igen och spänningen är olidlig när den tredje deltävlingen går av stapeln nere i Växjö.

På lördagen kliver tv-profilen, känd från bland annat TV3:s ”Svenska Hollywoodfruar”, ut på scenen och river av bidraget ”I Won’t Shake (La La Gunilla)” – inför miljontals tv-tittare i SVT:s direktsändning.

– Den är väldigt up-beat, rolig. Den handlar om mig och texten är spot on. Det är en låt som kommer fastna i allas huvuden, sade hon oi en intervju med Nöjeslivet ch fortsatte:

– Det handlar om vem jag är, och vad som har hänt mig framförallt under de år jag varit aktuell på TV.

I den tredje deltävlingen ställs Gunilla mot artister som Mello-favoriterna Clara Klingenström och Cazzi Opeia samt Kim Cesarion som är tillbaka i rampljuset tio år efter genombrottslåten ”Undressed”.

Men det är helt klart Gunilla Perssons medverkan som väckt störst uppståndelse.

– Det är jättehäftigt. Häftigt är rätt ord, för det här är något man aldrig hade tänkt göra i sitt liv. Men här sitter jag nu, snart är det jul, och jag ska tävla i Europas största tävling för musik, har Gunilla Persson tidigare sagt till Nöjeslivet.

Gunilla Perssons hälsobakslag

Men vägen till Melodifestivalen har inte varit helt odramatiskt. Bara någon vecka innan det var dags för Gunilla Persson att lämna Hollywood för Sverige, hamnade hon på sjukhus.

”Inte kul att ligga på sjukhuset. Fick åka ambulans hit i förrgår pga fruktansvärd yrsel. Erika var med mig hela första natten på emergency room då de gjorde en massa tester och gav mig mediciner genom IV. Jag väntar på en sjukgymnast som nog kan hjälpa om det är Vertigo eller Kristallsjukan. Ingen stroke och inga tumörer tack gode Gud i himmelen. Jag har bett mycket till honom eftersom jag måste bli bra snabbt. Har uppskjutit resan till Sverige några dagar. Har ni erfarenhet av detta? Jag vet att kära Fredrik @fredrikcardiacandersson har det”, skrev hon i inlägget.

Sedan dess har stjärnans hälsa stabiliserats något, men yrseln gör sig fortfarande påmind, vilket hon bland annat berättade om när hon besökte TV4:s Nyhetsmorgon i helgen.

– Det är någon slags kristallsjuka förmodligen, jag fick negativ diagnos på det så jag är lite förvirrad över vad det kan vara. Men jag vet att det inte är någonting farligt, de tog hjärnröntgen och hjärnan är i mycket gott skick. Det kan jag stolt meddela, säger Persson i TV4.

Gunilla Perssons ärliga ord om Carina Berg

Just nu är Gunilla Persson nere i Växjö och repar inför helgen och väl på plats har hon träffat flera från produktionen, inte minst programledaren Carina Berg och Björn Gustafsson.

I ett inlägg på Instagram skriver hon nu om mötet med de två Mello-profilerna.

”Så roligt att äntligen har kommit fram till Växjö, ska bli den största utmaningen i mitt liv. Så otroligt spännande. Här med underbara @carinalillyberg och @bonagustafsson och min superbegåvade medtävlare @moa_aka_cazziopeia”, skriver Gunilla Persson i inlägget.

På lördag är det dags för Gunilla Persson att ställa sig på Mello-scenen. Hade varit intressant att höra vad du tror om hennes chanser.

Exit mobile version