Sanna Nielsen avslöjar minnesvärda upplevelsen med Jon Henrik: ”Nog aldrig varit med om…”

Presenteras av:

Sanna Nielsens minnesvärda ögonblick med Jon Henrik. Foto: Wikkimediacommons/Maria Ekman/Newsner

Han gjorde debut i Melodifestivalen och tog Sverige med storm med ”Jag är fri (Manne leam frijje) 2015. Då hamnade han på en silverplats. Två år senare återvände Jon Henrik Fjällgren till tävlingen med ”En värld full av strider” men återigen fick se sig slagen och hamnade på en tredjeplats.

I år kämpar han för en revansch med ”Norrsken” och är stor favorit inför lördagens stora final.

Sanna Nielsen minns Jon Henrik med stor värme. Foto: Maria Ekman/Newsner

Sanna Nielsen, en av våra schlagerdrottningar fick vara med om ett fint och minnesvärt ögonblick med Jon Henrik för några år sedan.

Året var 2015 och Sanna Nielsen fick äran att vara programledare för hela Melodifestivalen för första gången.

– Den vågen av sån enorm genuin kärleksboost som han fick i Örnsköldsvik, tror jag att det var… det har jag nog aldrig varit med om. Det var så håren på armar och allt vad man har reste sig för det var så häftigt, säger Sanna Nielsen till Nöjeslivet och skrattar.

När Nöjeslivet når Jon Henrik Fjällgren blir han glad över Sanna Nielsens fina ord.

– Oj jag blir väldigt berörd av hennes ord. Jag vill gärna inte lyfta fram mig själv och det var fint att hon tog till sig min jojk. Hon är väldigt duktig, säger Jon Henrik Fjällgren till Nöjeslivet.

Anklagelserna mot Jon Henrik

Årets medverkan i Melodifestivalen har inte alltid varit en dans på rosor för Jon Henrik.

Hans låt ”Norrsken” har bland annat anklagats för plagiat av Aviciis hit ”Without you” och Axwell och Ingrossos superlåt ”Sun is shining”, något som väckt starka reaktioner.

Årets Melodifestival har inte varit lätt för Jon Henrik som anklagats för plagiat.  Foto: Wikkicommons

– Det går inte att göra så här. Det är konstgjort, det håller inte att kopiera. Självklart är det gravplundring, säger Bert Karlsson till Expressen och fortsätter:

– Man kan inte göra som Melodifestivalen gör. Det vore bättre om de plockade ut riktiga melodier från början. De plockar ut artisten först – sedan ringer de låtskrivarna. Det blir aldrig lika bra.

Vilka fina ord från Sanna! Ni är helt underbara båda två! Tryck på gilla-knappen om du liksom Sanna får gåshud av Jon Henriks musik. 

Melodifestivalen 2019: Artister, TV-tider och resultat

Exit mobile version