Uno Svenningsson om ”Så mycket bättre” – nya beskedet om att göra comeback i tittarsuccén

Uno Svenningsson

Foto: TT/Youtube

Genom åren har flera av våra mest folkkära artister bjudit på vackra tolkningar av varandras låtar i ”Så mycket bättre.”

Inte minst Uno Svenningsson som medverkade i programmet 2017.

Nu berättar han för Nöjeslivet hur han ser på programmet, och hur han tänker kring att eventuellt ställa upp igen i framtiden.

”Så mycket bättre” har varit en storfavorit för många TV-tittare redan från start.

Med stjärnor såsom Lasse Berghagen, Thomas Di Leva, Lill-Babs och Petter gjorde programmet stor succé redan med premiärsäsongen 2010.

STOCKHOLM 20101022 Petter Askergren, Christer Sandelin, Per ”Plura” Jonsson och i nedre raden, Barbro ”Lill-Babs” Svensson, Petra ”September” Marklund, Thomas Di Leva och Lasse Berghagen var med i första säsongen av ”Så mycket bättre”. Foto: Marc Femenia / SCANPIX / kod 10570

Därefter har vi säsong efter säsong fått se flera av våra mest folkkära stjärnor samlas i huset på Gotland för att tolka varandra låtar.

Det har bjudits på underbar musik, djupa samtal och underhållning.

Uno Svenningsson i ”Så mycket bättre”

År 2017 ställde Uno Svenningsson upp och briljerade minst sagt med sina fina framträdanden.

Med sin svenska version ”Du kommer ångra det här” av Anders Wendins (Moneybrothers) låt ”You’ll be sorry” skapade han en av de mest uppskattade och minnesvärda tolkningarna som gjorts i programmet.

Här kan du se uppträdandet:

Idag ser han tillbaka på tiden i ”Så mycket bättre” med glädje, även om det i stunder också var nervöst.

– Det var väldigt nervöst till en början. Det är en ganska ovanlig situation att stå och sjunga för ett gäng artister som man aldrig träffat, säger han till Nöjeslivet och fortsätter:

– Men det släppte väldigt snabbt, för det var ett härligt gäng och alla stöttade varandra. Alla kände att de kunde vara sig själva. Så det var ett äventyr som man aldrig kommer glömma faktiskt. Det var fantastiskt på jättemånga sätt.

”Det är en anspänning av rang”

En av de roligaste sakerna med att ställa upp förklarar han var gemenskapen med de andra artisterna.

– Vi alla satt i samma båt. Bara det gjorde att alla kände lite samma sak, och var nervösa. Det blev en gemenskap istället och man fick lära känna massa artister som man aldrig träffat, berättar han.

STOCKHOLM 2020608 Uno Svenningsson. Foto: Anders Wiklund / TT kod 10040

Genom åren är det en del artister som medverkat i flera säsonger av programmet.

På frågan gällande huruvida Uno Svenningsson hade kunnat tänka sig ställa upp igen svarar han så här:

– Det är en bra fråga. Det är en anspänning av rang att göra det, men det beror på hur förutsättningarna ser ut. Inte omöjligt.

Vad tycker ni om nya säsongen av ”Så mycket bättre” så här långt? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

Exit mobile version