Här briljerar David och Kristina Lindgren i Sommarkrysset – efter läskiga olyckan

David Lindgren agerade pausunderhållare och programledare i Melodifestivalen under 2017 och 2018. Hans insatser fick både positiva och negativa reaktioner, men efter förra årets programserie blev det förändring.

37-åringen fick inget fortsatt förtroende av SVT. I programmet ”Gry Forsell med vänner” i Mix Megapol tidigare i år berättade Lindgren att han fick sparken.

I läskig olycka

I början av maj berättade Lindgren om en läskig olycka han och frun var med om. På vägen hem från Vara krockade de med ett vildsvin i 120km/h. Paret kom oskadda från olyckan och via Instagram berättade David om den otäcka händelsen.

”Vi puttrar hemåt dom sista 2 timmarna skakade o glada att vi mår bra/lever. O jag kan säga att det aldrig har varit så mysigt att krypa ner i vår säng o krama om vår lilla dotter som låg o sov. Kör försiktigt där ute, för mig blev det en riktig väckarklocka”, skrev han då på Instagram.

Succé i Sommarkrysset

Under lördagskvällen var David och Kristina Lindgren på plats på Gröna Lund för att uppträdda i TV4:s Sommarkrysset – och vilken show de bjöd på.

Paret sjöng tillsammans låten ”Shallow” från biosuccén ”A Star Is Born” och försatte sånär hela Gröna Lund i trans med sin vackra sång.

Exit mobile version