KLART: Sarah Dawn Finer och Edward af Sillén till ”Talang”-juryn

Snart är det dags för en ny säsong av ”Talang”, och det blir en hel del förändringar.

Sedan Alexander Bard fick sparken från TV4 presenterar nu kanalen de nya ersättarna i jurygruppen.

Under morgonens ”Nyhetsmorgon” presenterades artisten Sarah Dawn Finer och Edward af Sillén som nya jurymedlemmar.

”Talang” har sänts i många olika länder och blivit en storfavorit hos tv-tittare.

Fallet har även varit så i Sverige där programmet har varit en tittarsuccé på TV4.

Sedan tidigare är det klart att komikern David Batra och influencern Bianca Ingrosso kommer fortsätta i juryn, men under fredagsmorgonen presenterade TV4 två nya medlemmar.

Nya medlemmarna i ”Talang”-juryn

Folkkära artisten Sarah Dawn Finer och producenten och ”Eurovison”-kommentatorn Edward af Sillén gör Bianca och David sällskap.

Jag är mycket spänd på att som ny jurymedlem få bli en del av Talang-familjen. Som riktig underhållningsnörd, och utövare i många delar av yrket, sedan jag i princip var barn ska det bli så roligt att tillsammans med mina nya kollegor få möta, blir berörd och överraskad av Sveriges okända talanger. Det lär nog bli både tårar och skratt och allting däremellan, säger Sarah i ett pressmeddelande.

Det jag personligen älskar allra mest är att bli underhållen och i Talang får alla landets gömda begåvningar en chans att visa upp sig. Jag är lika nyfiken som förväntansfull och jag hoppas kunna bidra med ett erfaret regi-öga och med entusiasm för bred underhållning, säger Edward.

Talang-juryn
Foto: Magnus Ragnvid/TV4

LaGaylia återvänder inte

Det var i våras som Alexander Bard fick sparken efter att ha gjort ett kritiserat inlägg kring ”Black lives matter”-rörelsen som gjorde att TV4 valde att bryta allt samarbete med honom, skriver Hänt.

Sedan 2016 har även LaGaylia Frazier varit en del av jurygruppen, men enligt TV4 kommer hon istället gå vidare till andra uppdrag och därmed sluta som jurymedlem i ”Talang”.

Vad tycker ni om detta? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida.

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.

Exit mobile version