Johanna Lind Bagges pik till Anders – vassa orden inför Let’s dance: ”Ska komma längre”

För tillfället är Johanna Bagge aktuell med Let’s dance och tillsammans med danspartnern Tobias Wallin har hon minst sagt visat vad hon går för.

Men hon är inte den enda i familjen som ställt upp i tävlingen, 2011 var det nämligen hennes make Anders Bagge som svängde på danshöften i TV4.

– Man vill prestera så bra som möjligt, säger Johanna Lind Bagge till Nöjeslivet.

Anders Bagge och hans älskade hustru Johanna Lind Bagge gifte sig år 2018 och genom åren har de varit med om mycket spännande.

Nyheten om att Agnetha Fältskog blivit ihop med sin stalker slog ned som en bomb på 90-talet. Men vad dolde sig bakom rubrikerna? Hur förvandlades en romans till en ren och skär mardröm? Hur träffades dem? När gick allt fel och vad hände sen? Det tar vi reda på i senaste avsnittet av Nöjesbubblan. Glöm inte att prenumerera via Spotify eller Podcaster så du inte missar nästa fredagsavsnitt:

Bland annat har vi fått se Anders medverka i Melodifestivalen, följa med under parets bröllopsplanering i ”Cirkus Bagge,” och under hösten spelade de in ”Underdogs.”

Johanna Lind Bagge i Let’s dance

För tillfället är också Johanna Lind Bagge aktuell med Let’s dance där hon bjudit på magiska dansnummer tillsammans med Tobias Wallin.

Något som hon tycker är otroligt roligt.

– Det är verkligen så “mer dans åt folket.” För hade man vetat att det var så här kul så hade man börjat dansa för längesedan. Och det är ju ur så många olika perspektiv. Det är hälsa, det är hållning, glädje. Det är också egentid. Att kunna få göra nånting som fyller en med väldigt mycket glädje och energi, säger Johanna till Nöjeslivet.

Johanna Lind Bagge, Tobias Wallin, Let's dance, Let's dance 2023
Johanna Lind Bagge och Tobias Wallin i Let’s dance 2023. Foto: Fredrik Sandberg / TT / kod 10080

Och Anders är utan tvekan stolt över sin hustru.

Anders Bagges fina ord

På sin Instagram har han delat med sig av några varma ord gällande Johannas medverkan och berömt hennes kämparglöd.

”Måste verkligen berömma dig, helt otroligt hur du kämpar! Finns ju ett uttryck: ”Den såg jag inte komma”. Vart kom den talangen ifrån? Johanna är inte den kvinnan som går vilse i andras fotspår, ”Tuff brud i lyxförpackning” som Lill-Babs hade sagt!  Så gå upp nu i din tango med superduktiga Tobias och kör så det ryker om era klackmärken, så ska vi heja sönder oss härifrån soffan, jag, dina pälsklingar och katten…så syns vi i natten. Älskar dig min ”Dancing Queen,” skriver han.

Johanna Lind Bagge och Tobias Wallin i Let's dance 2023. Foto: TV4
Johanna Lind Bagge och Tobias Wallin i Let’s dance 2023. Foto: TV4

Faktum är att Anders Bagge kan sätta sig in i det Johanna går igenom just nu, då han själv också medverkat i programmet.

– Jag har varit och nosat på Let’s dance förut, men då har inte riktigt tiden varit att jag haft möjlighet att göra det. Men nu när jag fick förfrågan så var det självklart ja, då passade det bättre. Annars skulle man ångra sig. Det blev jättebra och Anders har ju också varit med, säger Johanna till Nöjeslivet.

Johanna Lind Bagge, Tobias Wallin, Let's Dance, Let's dance 2023
Johanna Lind Bagge och Tobias Wallin i Let’s dance 2023 Foto: TV4

Johannas skämtsamma pik

2011 ställde han upp och dansade tillsammans med Cecilia Ehrling.

När Nöjeslivet fick en pratstund med Johanna Lind Bagge inför premiären av Let’s dance skämtade hon om konkurrensen mellan henne och Anders.

Är det någon konkurrens, att du vill komma längre?

– Ja det tycker jag, vi ska komma längre Tobias och jag. Jag tycker det, säger hon skämtsamt och skrattar.

– Nej faktiskt inte, det handlar inte om det. Tävligen är egentligen för sig själv, att man vill prestera så bra som möjligt. 

Och nu har faktiskt Johanna och Tobias gått förbi Anders och Cecilia, som hamnade på en 10:e plats det året som han var med.

https://www.instagram.com/p/CicF_b0MiNB/

Vi önskar dig stort lycka till, Johanna!