Anna Brolins nya passion är populära sporten

Anna Brolin

Foto: TV4/Instagram

Det var under våren 2022 som populära programledaren Anna Brolin meddelade den sorgliga nyheten att hon och maken Jesper skulle gå skilda vägar.

Sedan dess har många undrat över om tv-profilen gått vidare och träffat någon ny person, och nu meddelar Anna vad som tagit över hennes liv på senare tid.

”Min nya kärlek”, skriver hon i ett inlägg på sin Instagram.

Att bryta upp är aldrig ett lätt beslut att ta. Oavsett hur länge du och din partner varit tillsammans är det en förändring som inte bara river upp ditt eget liv utan också andra i din närhet.

Våren 2022 var Anna Brolin med om just detta när hon meddelade själv att hon och numera exmaken Jesper brutit upp.

I ett gemensamt inlägg på Instagram gav paret ett gemensamt uttalande, för att undvika spekulationer.

– Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner, skrev Anna Brolin och Jesper Rodhborn i ett gemensamt uttalande via Instagram.

Paret gifte sig 2013 och har två gemensamma barn tillsammans. Och att skydda just de små var viktigt för både Jesper och Anna.

– Eftersom barnen är det i särklass viktigaste för oss så kommer detta inte kommenteras vidare och det hoppas vi kan respekteras.

Sedan uppbrottet har många tittare varit nyfikna på vad Anna Brolin egentligen har för relationsstatus numera.

I mars tidigare i år gav Anna Brolin dock ett kryptiskt besked om hur kärlekslivet står till. I en intervju med Amelia berättade att hon gärna inte ville berätta några detaljer.

– Det håller jag nog lite för mig själv, sa hon då.

Anna Brolins nya passion efter skilsmässan

Men även om Anna Brolin behåller just detaljer kring sitt eget kärleksliv för sig själv just nu, innebär inte det att programledaren inte har passion i sitt liv.

Det är i ett inlägg på sin Instagram som Anna är lite fräck mot de som undrar över om hon är singel eller inte.

För den passion som finns i hennes liv rör inte en man – utan en sport.

”Min nya kärlek. I höstsol. Med regnbåge som granne på himlen.Nåt som icke är nytt. Samtliga gamla Bettan i bagen. Going strong since 2005…”, skriver hon till bilder på när hon själv spelar golf.

Och det är många som gläds för Annas skull. I kommentarsfältet hyllar många hur vackra bilderna är och hur snygg framförallt Brolin är.

”Vilken snygg stjärna”, skriver en person.

”Du är en skönhet”, skriver en annan person.

”Vacker bild”, skriver en tredje.

Vi kan inte annat än hålla med. Du är fantastisk Anna Brolin!

LÄS MER:

Exit mobile version