Charlotte Perrelli tvingades föda fyra veckor för tidigt – berättar nu: ”Vågade inte riskera”

Foto: Instagram

På lördagskvällen är det äntligen dags för Charlotte Perrellis program i ”Så mycket bättre”! Och inför sändningen i TV4 kl 20.00 har schlagerdrottningen själv skrivit öppet om sin spända förväntan före avsnittet.

– Ska bli spännande att se vad ni tycker! skriver Perrelli på Instagram.

Då får vi se vilka låtar som Christer Sjögren, Louise Hoffsten och de andra ska tolka ur Perrellis katalog.

Under inspelningsveckorna på Gotland under sommaren var Perrelli gravid, och förra fredagen födde artisten en välskapt liten son – som genast fick svenska folket att jubla och skicka gratulationer via sociala medier.

Graviditeten hade inte varit enkel för Charlotte – något hon tidigt varit öppen med. Perrelli drabbades av tillståndet Vasa Previa och ställde in alla sina åtaganden.

”De bedömer faktiskt inte det som OM det är en blödningsrisk utan när den kommer. Då är det bråttom. Både för barnet och för mig”, har hon tidigare skrivit på sin blogg.

Och i fredags kom så Perrellis son till jorden!

Nu berättar Charlotte på sin blogg att pojken tvingades förlösas mycket tidigare än anat – närmare bestämt fyra veckor.

”Han var 48 lång och vägde 3135 gram. Prematur och kom 4 veckor för tidigt m planerat snitt p g a Vasa Previa. Vi vågade inte riskera något och vänta längre eftersom utgången kan bli enormt dramatisk”, skriver Charlotte Perrelli på sin blogg.

Efter förlossningen som skedde genom kejsarsnitt är Charlotte nu glad och lycklig över att allt gick bra och alla är hemma igen.

”Jag mår bra men har så klart lite ont… men vad gör väl det?!”

Du är en så bra förebild för alla kvinnor och mammor, Charlotte! En riktig mamma-Hero! Jag vill önska er all lycka till nu! Dela gärna vidare om du också vill önska familjen all lycka ❤️

Exit mobile version