Därför är Tilde de Paula borta från TV4-programmet Efter fem

Tilde de Paula

Tilde de Paula Eby leder TV4:s nya eftermiddagssatsning ”Efter fem”. 

Men på måndagen var programledaren borta – och det är oklart när hon kommer tillbaka. 

Så här förklarar kanalen hennes frånvaro.

Tilde de Paula är inte bara en av TV4:s två klockrena programledare – den andre är som bekant David Hellenius – under de direktsända Let’s dance-kvällarna på fredagarna.

Men på senare tid har Tilde också profilerat sig starkt i egna programmet ”Efter fem” som hade premiär i vintras. ”Efter fem” är TV4:s nya satsning som lockat många tittare och som likt Nyhetsmorgon tar upp dagens största nyhetshändelser.

Det är Tilde de Paula och Axel Pileby som är programledare vanligtvis. Men då och då har Tilde varit borta och ersatts av framför allt Anna Brolin.

Ersattes av Henrik Alsterdal i ”Efter fem” i TV4

På måndagen var det dags igen, men då var det ett annat välbekant ansikte som fick ta hennes ställe i showen: Nämligen TV4 Nyheternas Henrik Alsterdal. Hans premiärsändning har fått många glada tillrop i sociala medier och det är många som tycker att han gjort ett bra jobb.

Men vart är Tilde? Det är frågan många tittare ändå ställer sig. Svaret?

”Tilde de Paula är på annat uppdrag idag – men vad gör det när Henrik Alsterdal tar över i kväll”, skriver TV4 på Efter fems Facebook-sida.

Oklart när Tilde är tillbaka – ersätts av Anna Brolin

Det är ännu oklart när Tilde är tillbaka i egna programmet ”Efter fem”, men vid 13-tiden på tisdagen gick TV4 ut med uppgiften att det blir Anna Brolin som går in och leder programmet i dag, tisdag.

”Idag programleder Anna Brolin Efter fem medan Tilde de Paula har andra uppdrag ❤️ Men en kram hinns alltid med innan sändningen! Ni missar väl inte kvällens program? 17.00 sätter vi igång på TV4 Play och i appen”, skriver TV4 på programmets Instagramsida.

Här är en höjdpunkt från när Tilde nyligen gästades av artisten Måns Zelmerlöw – och sjöng in våren!

[arve url=”https://www.facebook.com/efterfem/videos/404384043447647/” aspect_ratio=”9:16″ /]

Brukar du titta på ”Efter fem”? Vad tycker du om programmet? Dela gärna dina åsikter i kommentarerna! 

Exit mobile version