Därför ber David Lindgren om ursäkt – efter beteendet i Fångarna på fortet: ”Förlåt…”

David Lindgren

Foto: TV4

Under fredagskvällen sänds tredje avsnittet av ”Fångarna på Fortet” och en av de som medverkar är den folkkära profilen David Lindgren.

Nu berättar han att inspelningen definitivt inte var någon dans på rosor.

– Jag utsattes för saker som jag ALDRIG varit med om förut, skriver han i ett inlägg på Instagram.

Fångarna på Fortet är i full rullning och under fredagskvällen bänkar sig antagligen många hemma i tv-sofforna för att låta sig underhållas.

På Fort Boyard gästar den här veckan Let’s Dance-profilen Tony Erving, artisten Liamoo, simmaren Michelle Coleman, artisten David Lindgren, influencern Alice Stenlöf och friidrottaren Michel Tornéus.

I vanlig ordning kommer de utsättas för diverse utmaningarna på fortet med Agneta Sjödin och Gunde Svan i rodret.

David Lindgren om utmaningarna

Men nu berättar David Lindgren att hans vistelse på fortet var allt annat än enkel.

Foto: TV4

Han ber även ursäkt, främst till sin pappa, för en detalj i inspelningen.

På Instagram förklarar han nämligen att det i princip var omöjligt för honom att låta bli att svära, trots att han sällan gör det annars.

”Imorgon kan man kolla in Fångarna på fortet, om man vill se mig ligga under ett golv tillsammans med fucking ormar… ja, just så säger jag tydligen -shit det är Fucking Ormar här. Jag kände efter inspelningen att jag nog svor en del på fortet, men tänkte sen att så farligt är det nog inte. Men så kommer trailern och det enda jag säger är svordomar… jag brukar inte svära så mycket men men men när jag utsattes för saker som jag ALDRIG varit med om förut så blev det någon sjuk reflex av panik att munnen sa massa ord,” börjar han och fortsätter:

”Har nog typ aldrig varit med om det förut, häftigt att se hur kroppen och hjärnan reagerar när man utsätter dem för nya saker. Så förlåt i förväg älskade pappa för mina ordval i morgon på fortet. Du uppfostrade mig & mina syskon med att man INTE ska svära, något som jag själv säger till mina egna barn. Så du har lyckats men ibland blir det bara fel, så pappa du får hålla för öronen ibland eller skaffa censur tuta som du kan blåsa i när det blir för mycket. Annars så tror jag att det kan bli riktigt underhållande.”

Följarnas reaktioner

I kommentarerna verkar däremot ingen skrämmas bort Davids flitiga svordomar, utan verkar snarare exalterade inför att titta.

”Hejar på dig! Kommer sitta bänkad framför tvn I morgon! Missar aldrig när du är med! Du är bara så bra och bäst!”, skriver en.

En annan kommenterar att ”Då måste man ju se i morgon” och Heja dig!!” skriver en tredje.

Kommer ni titta ikväll? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

Exit mobile version