Därför stoppades Meghan från Elizabeths dödsbädd – nu kommer sanningen fram 

I en ny avslöjande bok beskrivs bland annat händelseförloppet som ägde rum kring dagarna då drottning Elizabeth II gick bort.

Därför var inte Meghan Markle inbjuden att se drottningen en sista gång.

Den nya boken ”Endgame” som skrivits av den brittiska journalisten Omid Scobie bjuder på en hel del hemligheter inifrån det brittiska kungahusets väggar.

I boken avslöjas mängder av intriger som tidigare inte varit kända för allmänheten.

En särskild händelse som tas upp i boken handlar om dagarna kring drottning Elizabeth II dödsdag. Nu får vi reda på den verkliga anledningen till varför prins Harrys hustru Meghan Markle inte var inbjuden till Balmoral, där drottningen låg på sin dödsbädd.

Enligt författaren Omid Scobie så hade inte Harry och Meghan en aning om att drottningen låg för döden. Det var först efter ett telefonsamtal från pappa Charles som Harry fick reda på den tragiska nyheten. Och direkt blev Harry uppmanad att ta sig till Skottland.

Fick inget svar från brodern

Harry försökte då att få kontakt med sin bror William för att göra upp om reseplaneringen. Men av sin bror fick han inget svar…

Senare fick Harry ett nytt samtal från Charles med nya instruktioner. Charles bad Harry att resa ensam.

Trots att han redan offentligt bekräftat att Meghan skulle följa med honom (alltid planen om de reste från Kalifornien för just denna situation), gick han motvilligt med på det, efter att Charles försäkrat honom om att Kate inte heller skulle vara där”, står det i boken.

Prins Harry, Meghan Markle
Foto: Nariman El-Mofty/TT

Meghan var inte önskad

Senare visade det sig att Kate inte var med då hon behövde hämta barnen från sin första skoldag. Den enda anledningen till att Meghan inte var bjuden var för att hon inte var önskad där, berättar boken.

När Harry väl anlände till Balmoral i Skottland så hade drottningen redan gått bort. Och varken Charles eller William var längre kvar. Enligt rapporter så har Harry inte haft någon kontakt med sin bror sedan den dagen.

Om uppgifterna in boken stämmer så är det kusligt hur illa Harry och Meghan har behandlats…

Vad tänker du om de nya uppgifterna? Skriv gärna en kommentar på Facebook.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev