Efter tuffa uppbrottet – TV4-profilens stora lycka med tidigare kärleken

Foto: TT/Instagram

Det är kärlek i vårluften!

Populära ”Let’s dance”-jurymedlemmen Ann Wilson har hittat tillbaka till sin älskade Dejan Borko, skriver Aftonbladet.

TV4-tittarna är vana vid att se omtyckta dansprofilen Ann Wilson i ”Let’s dance”. I år delar hon på domaruppdraget med Tony Irving och Dermot Clemenger.

Nu kommer Ann med en fantastisk nyhet utanför tv-studion: Hon är förälskad igen! I sin ex-kärlek Dejan Borko, berättar hon för Aftonbladet.

Hon har det senaste decenniet blivit en omtyckt profil i TV4. På fredagskvällarna har vi fått se henne visa upp poängskyltar i direktsändning – och höra hennes insiktsfulla omdömen efter kändisarnas stora dansutmaningar i Let’s dance.

Skånskan med det glada leendet går nu en kärleksfull vår till mötes!

Ann Wilson och Dejan blev ett par för några år sedan, men gick sedan i sär för två år sen.

Men nu har de alltså hittat tillbaka till varandra. Om detta berättar Ann nu öppenhjärtigt.

STOCKHOLM 2015-03-06 Juryn bestående av Dermot Clemenger, Ann Wilson och Tony Irving under fredagskvällens Let’s Dance. Foto: Maja Suslin / TT

Hon berättar att hon är lycklig med sin Dejan.

– Det har varit tre turbulenta år med mycket berg-och-dal-bana. Vi blev tillsammans första gången för tre år sedan och vi har verkligen jobbat på att utveckla vår relation. Men nu är allt jättebra och det känns såklart härligt. Men vi tar livet som det är och känner ingen stress, säger Ann till Aftonbladet.

Ann Wilson om kärleken: ”Vi har så roligt ihop”

Att det är kärlek i luften är det ingen tvekan om. Paret är lyckligt förälskade.

– Det är vi. Vi har det väldigt bra. Han är inte den som syns så mycket på sociala medier och verkar kanske lite hemlig utåt sett, men privat är han helt fantastisk och vi har så roligt ihop, säger Ann Wilson till Aftonbladet.

Nu har det fina paret möjlighet att ägna sig åt varandra på fredagskvällen – då TV4 ställt in de kommande två veckornas danstävlingar och Ann är ledig från sitt jobb som ”Let’s dance”-domare.

LÄS MER: TV4:s krisbeslut – för att rädda Let’s dance-säsongen

TV4 meddelade att programmet väntas återupptas 17 april, och fram tills dess får tittarna återse ögonblick från förr – när Let’s dance firar 15-årsjubileum.

– Medan dansgänget återhämtar sig från sina förkylningar ser vi till att denna vecka fira Let’s dance 15 år med ett jubileumstema där vi kommer uppleva roliga återblickar och minnesvärda stunder! Vad det exakt kommer innebära får ni se på fredag 20.00, precis som vanligt! säger programledarna David Hellenius och Tilde de Paula Eby i ett gemensamt uttalande.

Så himla roligt att höra, Ann! Vi är så glada för er skull. Dela gärna vidare för att önska detta fina par all lycka i framtiden!

Exit mobile version