Här slår TV4-profilen tillbaka mot Per Morberg – efter utbrottet i Nyhetsmorgon

Anders Pihlblad, Per Morberg

Foto: Instagram/TV4

Det var när Per Morberg skulle tillaga innanlår i Nyhetsmorgon Söndag som stämningen först var på topp – och det skojades friskt mellan Morberg och programledaren Anders Pihlblad.

Men under matlagningens gång började humöret tryta allt mer för Morberg, som störde sig på både husgeråd och tidsbrist i Nyhetsmorgon.

– Sen ska jag bara tala om att ni ska skaffa en gasspis här. Det står ju människor och lagar mat här dygnet runt i den här kanalen, helvete skaffa en riktig spis! Det går ju inte att laga mat på den här! Vi spyr ju! Då är jag ändå ödmjuk när jag presenterar den idén, som du hör, säger Morberg i direktsändning.

Litet senare i programmet, när Morberg skulle servera skådespelaren och vännen Claes Månsson, som också var gäst, utbrast han:

– Det är ett sjå, Claes, min gamla kamrat, att tajma detta så att det blir underhållande. Jag har aldrig varit med om något liknande, jag kommer aldrig mer hit, säger Per Morberg irriterat.

Nu svarar Pihlblad och TV4 på kritiken. I ett nytt inlägg på Nyhetsmorgons Instagramsida kan man se hur någon har skickat just en gasspis till TV4. I videon får man se hur Pihlblad öppnar paketet.

– Alltså vilket jättepaket! Kommer ni ihåg att Per Morberg skällde på mig över att vi inte har gasspis i Nyhetsmorgon? Nu har någon skickat en gasspis till oss, säger Anders i klippet.

Sedan förklarar Pihlblad att de tyvärr inte får ha gas i studion då det är brandfarligt, och att kanalen inte får ta emot några sådana gåvor. Pihlblad skickar även en passning i skämtsam ton:

– Per Morberg, du får lära dig att laga mat i direktsändning helt enkelt. Som alla andra.

[arve url=”https://www.tv4play.se/iframe/video/11793622″ aspect_ratio=”16:9″ /]

Titta på klippet nedanför för att se Pihlblad öppna paketet:

Dela gärna vidare!

Exit mobile version