Elisabeth Andreassens nya avslöjande om kärlekslivet

Elisabeth Andreassen. Foto: Wikimedia commons/Instagram

Elisabeth Andreassen. Foto: Wikimedia commons/Instagram

Gäst hos ”Ari och Michael”

Det var i samband med ett besök i radioprogrammet i norska P4, ”Ari och Michael” som hela Norges och Sveriges Bettan berättade om kärlekslivet och hur hon ser på det. 60-åringen kunde då bland annat förklara att det är bra att prata om makens död. Hon tycker det är bra, om det kan vara till hjälp för andra i liknande situationer.

Hon kommer också med en överraskande upplysning om kärlekslivet.

Innan Bettan skulle gästa radioprogrammet lade hon ut den här bilden på Instagram.

– Fina grabbar! Vi ska prata tillsammans på söndag kl 13.00 i P4, skrev hon.

Detta var det självklart många som tyckte var trevligt – och många av följarna hennes valde att trycka på ”gilla”.

”Jag vill bli förälskad igen”

I radioprogrammet är Bettan ärlig om kärlekslivet, och hon säger att hon vill bli kär igen. Denna öppenhet ledde till att programledarna frågade om det hänt någonting inom henne som gör att hon hoppas bli förälskad igen.

– Jag är öppen för allt jag. Förälskelse och kärlek är det viktigaste vi har i livet. Det är källan till allt och en naturlig del i en människas liv. Så jag hoppas på det. Men jag har flera gånger funderat på om det kommer att ske och hur det blir. För det är väldigt härligt, svarar Bettan, som fyllt 60, på frågan i radioprogrammet.

Detta är förstås något som gör Ari och Michael nyfikna och undrar om hon har några speciella preferenser.

Foto: Wikimedia commons

Den förnekar den populära sångerskan att hon har. Bettan tror att det här är något som man helt enkelt bara vet när man möter en människa.

– Det är bara rätt. Du vet verkligen vad du vill och vad du inte vill ha, säger hon i radioprogrammet.

Detta tycker jag var väldigt goda nyheter. Bettan har genomgått så mycket de senaste åren – det gör mig glad att höra att hon nu är öppen för att hitta kärlek igen. Du förtjänar bara det bästa, Bettan!

Om du håller med mig och önskar henne all lycka, var snäll och lämna ett hjärta i kommentarfältet. Eller dela saken vidare, så att fler får ta del av den här goda Bettan-nyheten.

Exit mobile version