Foto: TT/TV4

GLÄDJEBESKEDET: Planerna för Mamma Mia 3 i full gång – första orden om nya filmen

Den första Mamma Mia-filmen blev en enorm succé när den hade premiär 2008.

När uppföljaren, Mamma Mia! Here We Go Again, släpptes tio år senare, gjorde även den ett starkt intryck.

Nu verkar det som att en uppföljare till succéfilmerna kan vara på ingång, i alla fall om man ska tro Christine Baranski.

I ”Mamma Mia” har vi fått ta del av ABBA:s älskade klassiker i en ny tappning.

De härliga feel good-filmerna som tar avstamp i makalöst vackra Grekland har blivit storfavoriter för många.

När första filmen hade premiär blev det genast en framgång och även uppföljaren uppskattades enormt av tittarna.

Den fina miljön, härliga historien och självklart de oslagbara ABBA-hitsen är helt enkelt något som många inte kan få nog av.

Nu är det några år sedan ”Mamma Mia! Here we go again” hade premiär, men det verkar trots det som att en uppföljare kan vara på gång.

Mamma Mia 3

Inte minst Meryl Streep har gärna skulle vilja medverka i en eventuell tredje film, har hon sagt till Vogue enligt Aftonbladet. Även Colin Firth, Amanda Seyfried och Pierce Brosnan är öppna för en fortsättning, medan Stellan Skarsgård uttryckt sig lite mer återhållsamt.

– Jag kommer att ligga i en urna när ett manus till ”Mamma Mia 3” väl kommer, men jag deltar gärna som en hög med aska, säger han till Vogue enligt Aftonbladet.

Nyligen berättade dock Christine Baranski, som spelar Tanya, för Hollywood Reporter att arbetet med en tredje film redan är påbörjat.

– Jag var i London och träffade producenten Judy Craymer. Hon planerar ”Mamma Mia 3”. Hon berättade hela handlingen för mig. Det är allt jag kan säga! Men det är inte bara önsketänkande. Judy får saker att hända. Hon såg till att tvåan blev av, och den blev en fenomenal succé. Hon kommer få tillbaka alla, säger hon enligt Moviezine.

– Det är den typen av film som gör alla glada. Folk dras till glädje och ”Mamma Mia”gjorde miljontals glada. Är den lite löjlig och dum? Jo, det är en del av charmen.

Det kan knappast bara vara jag som blir glad av att höra detta!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 

Läs mer om...