Gunhild Stordalens nya, intima bild med Petter: ”Vissa saker ändras aldrig…”

Det har gått över tre månader sedan läkaren och klimatkämpen Gunhild Stordalen och hotellmagnaten Petter Stordalen meddelade att de skulle skilja sig – efter nio år som gifta.

Beskedet kom som en chock för många, då paret visat upp en lycklig och nykär bild av deras förhållande i sociala medier, där de uppdaterat frekvent.

Men trots att den fina kärleksrelationen fick ett slut så tyder allt på att de båda fortfarande tycker om varandra. Så sent som i måndags la Gunhild upp en bild på henne och Petter, kramandes.

”Vissa saker ändras aldrig (förutom exet). Söndagsworkshop på EAT 2.0 med bästa kompisen och affärspartnern”, skrev Gunhild under bilden där hon och Petter kramas och ser glada ut tillsammans.

”Bästa vänner”

I tidigare intervjuer har både Gunhild och Petter förklarat att skilsmässan var ett gemensamt beslut, och att de inte är osams. De kommer att fortsätta vara vänner och att stötta varandra i deras arbeten.

”Vi har haft 14 fantastiska år tillsammans. Vi har stått sida vid sida i extrema upp- och nedgångar, vilket innebär att vi alltid kommer att ha en unik relation. Men vi har båda jobbprojekt som har gjort att vi tittar mindre på varandra. Tillsammans har vi kommit fram till att vi vill ha tid att göra det vi brinner för, var för sig. Vi är fortfarande varandras bästa vänner och supportrar.”, har Gunhild sagt tidigare.

Det är få förunnat att kunna fortsätta vara vän med sitt ex. Dela gärna om du tycker att Gunhild och Petter är en inspiration för andra som separerat.

Exit mobile version