Gunilla Perssons chock i Fångarna på Fortet – tvingades avbryta efter skräckscenen: ”Mordförsök”

Gunilla Persson

Gunilla Persson känner vi mest igen ifrån ”Svenska Hollywoodfruar”.

Men hon har även synts i andra format och bland annat har hon medverkar i det populära programmet ”Fångarna på fortet”.

Under fredagen är Gunilla återigen en av stjärnorna på Fort Boyard.

Men det blev minst sagt dramatiskt under en av utmaningarna hon skulle göra.

– Då tänker man verkligen att det här är ett mordförsök, säger hon till tidningen.

Gunilla Persson är en person som vi fått se genomgå hela känslospektrat i TV.

Under hennes år i ”Svenska Hollywoodfruar” har det minst sagt stormat kring profilen och tittarna har fått följa med på det mesta.

Nu har hon återigen medverkat i en säsong av succéprogrammet ”Fångarna på fortet”. Något som för stjärnan blev en skräckupplevelse.

Gunilla Persson Fångarna på Fortet

I programmet befinner sig Gunilla i en av de så kallade ”cellerna”, då hon blir nedsänkt i grön smörja.

Foto: Youtube/TV4

Gunilla upplevde situationen som mycket obehaglig. I programmet blir hon märkbart upprörd och hon har i efterhand berättat för Svensk dam om paniken hon drabbades av.

– Jag trodde att mitt hjärta skulle stanna. När man ligger i den gröna sörjan och inte kan andas… ja, då tänker man verkligen att det här är ett mordförsök, säger hon till tidningen och berättar att det kändes som hon skulle dö.

Foto: Youtube/TV4

”Ofantligt stora chocken”

Efter incidenten skakade stjärnan och var tvungen att ta på sig varma kläder.

– Jag var tvungen att hämta mig från den här ofantligt stora chocken jag hade. Jag skakade i hela kroppen. När jag skulle duscha av mig den här leran var det också svårt med vattentillförseln på fortet. Det fanns ingen bra dusch och tog ett tag att bli ren. Jag fick ha en jacka på mig resten av tävlingen, säger hon till Svensk dam.

Foto: Youtube/TV4

Produktionens reaktioner

Hon förklarar att produktionen hanterade situationen bra och hjälpte henne. Hon avbröt tillfälligt för att få på sig andra kläder men kom sedan tillbaks.

 Jonathan Nordin som är TV4as exekutiva producent berättar för Svensk dam att de var glada att Gunilla trots allt kunde slutföra programmet.

– Efter cellen med Stormare ville Gunilla ha värmande kläder och huvudbonad för att fortsätta tävlingen. Vi försökte tillgodose Gunillas önskan och arbetade så fort som möjligt. Hon missade tyvärr några celler men vi är ändå så glada att hon till slut kunde fullfölja inspelningarna, säger han.

Exit mobile version