Irma Lehtosalos underbara besked om kärleken – nu bekräftar omtyckta profilen lyckan

Hon är vinterns kanske hetaste tv-stjärna.
Nu öppnar Irma Lehtosalo upp om beslutet för kärlekslivet.
– Det är så skönt, säger hon till Aftonbladet.

Irma Lehtosalo fångade tittarnas hjärtan i serien ”Marko och Irma” på TV4 där hon och sonen Marko ”Markoolio” Lehtosalo skulle bygga henne ett nytt hus.

Artikeln fortsätter under bilden.

”Marko & Irma”. Foto: TV4

Under vintern har hon förvandlats till en av landets hetaste influencers och tv-profiler.

LÄS MER: Markoolios löfte till barnen efter skilsmässan – artistens nya besked om framtiden

Irmas succé utanför rutan

Detta efter att tv-tittarna fått följa med från det att Irmas tidigare boende revs, via planeringen av det nya, tills dess att hon äntligen kunde flytta in igen i programmet.

Mamma Lehtosalos rättframma och ärliga frispråkighet, ofta med glimten i ögat, hyllades stort. För några veckor sedan slutade programmet sändas, men har fortsatt varit i rampljuset. Efter att kamerorna slocknat har bland annat en annan karriär tänts.

Artikeln fortsätter under bilden.

Irma i sitt nya hus! Foto: TV4
Irma i sitt nya hus! Foto: TV4

För redan i säsongsfinalen av ”Marko och Irma” fick världen höra hennes artistdebut – singeln ”Vatten och eld” tillsammans med sonen. Sedan dess har även låten ”Bävling” kommit från den härliga profilen.

Dessutom har tv-profilen, med hjälp av sonen, redan på några veckor gjort succé i sociala medier som Instagram och Tiktok. 67-åringen har faktiskt växt förbi Markoolio och har i skrivande stund fler följare på Instagram.

LÄS MER: Irmas tråkiga besked till svenska folket – bekräftar tunga bakslaget: ”Gör allt vi kan”

Irmas härliga kärleksbesked

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

Men det är inte bara på husfronten som Irma kan jubla just nu. Även kärleken ler mot Irma, och hon lever precis som hon vill just nu.

– Mitt kärleksliv är lugnt, jag behöver ingen man. Jag har mina hundar och min katt, och så mina barn och barnbarn, säger Irma i en intervju med Aftonbladet.

Tv-profilen förklarar varför hon trivs med att leva utan partner.

– Jag behöver ingen jävla gubbe här, usch! Jag kan titta på vilken kanal jag vill, och jag kan bestämma vad jag vill, det är så skönt.

Hon berättar att det är många som skriver till henne och vill ha hennes autograf, men att hon inte fått några inviter om exempelvis att gå på dejt.

Irma uppskattar singellivet, och menar att dejtandet är historia.

– Just att man får göra vad man vill, jag är lite ensamvarg och jag tycker om att vara själv. Jag har dejtat tillräckligt i mitt liv, säger Irma.

Vi önskar dig allt gott, underbara Irma!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar om denna stjärna.