Jesper Börjessons matiga känga till Steffo Törnquist – i Nyhetsmorgons direktsändning

jesper börjesson steffo törnquist nyhetsmorgon tv4

Foto: TV4

Att det är högt i tak och att programledarna i Nyhetsmorgon kan skoja om varandra då och då råder det inget tvivel om. Det har vi sett många gånger i programmets historia, och det brukar oftast uppskattas även av tittarna som då troligen får en närmare relation till programledarna.

Det tog populäre Jesper Börjesson fasta på när det pratades ostron i onsdags i programmet. Ostron är ju en delikatess som delar folk i två läger, antingen tycker man mycket om det eller så tycker man inte alls om det. Jesper berättar i studion att han tillhör den första kategorin – men slänger samtidigt in en brasklapp:

– Vi kan säga så här – jag älskar ostron. Men sist jag åt det så blev jag dålig… Sen dess har jag hållit mig borta från det råa, helt enkelt, säger Jesper Börjesson i programmet.

Jesper Börjessons reaktion i Nyhetsmorgon: Jösses så gott!

Men trots detta så kan inte Jesper hålla fingrarna borta! När han av kocken erbjuds en specialare: friterade ostron med pankomjöl, citron och japansk majonäs, ja, då kan inte ens han tacka nej!

– Jösses, så gott, utbrister den 47-årige programledaren!

Sedan passar han på att skicka en pik till sin kollega, Steffo Törnquist som inte är på plats i studion.

– Jag är ganska övertygad om att Steffo skulle vara ganska avundsjuk, eller är ganska avundsjuk, säger Jesper Börjesson i Nyhetsmorgon.

Sedan skojar de vidare i studion på sedvanligt manér och även Jesper och Soraya får ta emot en pik av läkaren Mouna Esmaeilzadeh som också är gäst i studion. Högt i tak helt enkelt!

Foto: TV4/Youtube

Steffo brukar ju uppskatta ett bättre mål mat i programmet, som här när kocken Viktor kom förbi TV4-studion med god sås!

Ett tydligt tecken på hur högt i tak det är i Nyhetsmorgon och mellan kollegorna!

Här kan man se inslaget från Nyhetsmorgon: 

[arve url=”https://www.tv4play.se/iframe/video/11791772″ /]

Gilla och dela om du tycker att alla programledarna i Nyhetsmorgon gör ett himla gott jobb om morgnarna, och att de dessutom har glimten i ögat och bjuder på sig själva så ofta!

Exit mobile version