KLART: Bianca Ingrosso får nytt eget tv-program – då tar stjärnans nya satsning över tablån

Bianca Ingrossos liv blir dokumentär

Foto: Instagram

Bianca Ingrosso har stått i rampljuset sedan barnsben och har under flera år synts till i ”Wahlgrens värld”.

I höstas gick även hennes allra största dröm i uppfyllelse när egna talkshowen drog igång.

Nu står det klart att ännu ett program med familjen Wahlgren/Ingrosso är på väg.

Denna gången är det en dokumentär med Biancas liv i fokus som tar över tablån

Bianca Ingrosso har synts till i rampljuset hela sitt liv. Hennes mamma är ingen mindre än Pernilla Wahlgren och hennes morföräldrar är två av landets mest folkkära skådespelare.

Dessutom har lillebrorsan Benjamin Ingrosso också tagit svenska folket med storm.

Nyheten om att Agnetha Fältskog blivit ihop med sin stalker slog ned som en bomb på 90-talet. Men vad dolde sig bakom rubrikerna? Hur förvandlades en romans till en ren och skär mardröm? Hur träffades dem?När gick allt fel och vad hände sen? Det tar vi reda på i senaste avsnittet av Nöjesbubblan. Glöm inte att prenumerera via Spotify elller Podcaster så du inte missar nästa fredagsavsnitt:

Precis som så många andra i familjen Wahlgren har även Bianca valt ett liv i rampljuset.

Bland annat har hon synts till i familjens egen realityserie ”Wahlgrens värld” under flera års tid.  

De senaste åren har Bianca varvat inspelningar av ”Wahlgrens värld” med produktutveckling av Caias sortiment, samt juryuppdrag i tv-sända ”Talang”, och modelljobb.

Biancas talkshow gör succé

Men efter tio säsonger av “Wahlgrens värld” valde Bianca Ingrosso att hoppa av programmet, men inte för att dra sig tillbaka. I stället skulle hon dra igång sin alldeles egna talkshow, som hade premiär på kanal 5 under hösten 2022.

– Jag är otroligt förväntansfull och pirrig inför premiären av BIANCA och alla fina program vi har framför oss. Jag ser fram emot att bjuda in spännande namn från Sverige och hela världen och ställa frågor som jag tror att både jag och tittarna är lite extra nyfikna på. Det kommer att bli en helt magisk höst tillsammans med alla gäster, publiken i studion och tittarna. Snart är väntan äntligen över!, sade Bianca Ingrosso i ett pressmeddelande från Discovery + inför premiären.

Biancas talkshow har minst sagt gjort succé och just nu rullar säsong två på Discovery +.

Under fredagen meddelade Bianca att ytterligare ett program med henne i rutan snart har premiär.

LÄS MER: KLART: Pernilla Wahlgren får nytt eget tv-program – då tar stjärnans nya satsning över tablån

Biancas liv blir dokumentär

28-åriga Bianca Ingrossos liv blir nämligen dokumentär.

Under de senaste åren har ett kamerateam följt med Bianca och hennes nära och kära och dokumenterat hennes liv. Vilket nu blivit dokumentären ”Imperiet Bianca”.

– Ja jag är nog lite nervös om jag ska vara ärlig. För just här är jag ärlig, så ärlig jag nånsin varit förut… Så ärliga VI någonsin varit förut, skriver Bianca på Instagram.

Imperiet Bianca är en exklusiv inblick och dokumentärserie där vi följer Bianca Ingrossos väg till att bli den framgångsrika entreprenör hon är idag. I intima intervjuer och unika bilder får vi ta del av Biancas innersta tankar, tvivel, framgång och bakslag, känslor, passion och drivkraft. Vi möter även hennes närmaste krets som alla har en del i att forma framgångssagan: familjen, vännerna och kollegorna”, skriver discovery+ i ett pressmeddelande.

– Bianca upphör aldrig med att imponera i allt hon tar sig för. Vi är oerhört stolta att få ha tagit rygg på Bianca de senaste tre åren i en unik och exklusiv dokumentärserie, där vi får lära känna entreprenören och företagsledaren Bianca Ingrosso. Att få komma så här nära och kunna visa nya sidor av en av våra största och mest populära unga svenska profiler känns otroligt, säger Susanne Söderberg, exekutiv producent för Imperiet Bianca på Warner Bros.

Dokumentärserien i fem delar får premiär den 11 maj på Kanal 5, discovery+ samt HBO Max.

Exit mobile version