Kristian Luuk bryter tystnaden om Carina Berg – nu är han redo att berätta: ”Vi har ju…”

Det har gått sju år sedan de folkkära programledarna Kristian Luuk och Carina Berg gick skilda vägar.

Nu bryter Kristian Luuk tystnaden om svåra åren.

Kristian Luuk och Carina Berg gifte sig 2008. Men efter åtta år tillsammans brakade äktenskapet samman.

Året var 2016 när Carina Berg och Kristian Luuk berättade att kärleken dem emellan har tagit slut och att äktenskapet var över.

I ett gemensamt uttalande lät de meddela att det ”självklart känns sorgligt och tråkigt” men att de skiljs som ”goda vänner”.

Tillsammans fick de sonen Holger, som i dag är 13 år.

”På spåret”-profilen Kristian Luuk hade vid tillfället två barn från en tidigare relation, Smilla och Sebastian.

Kristian Luuk
Foto: SVT

Kristian Luuk om skilsmässan från Carina

Idag har de båda gått vidare.

Carina Berg har idag två barn tillsammans med kärleken Erik Berg och de syns bland annat i sin tv-serie ”Bergs drömkåk”.

Trots att Carina och Kristian valt att gå vidare har de fortfarande en fin relation, något Carina berättat om i sin egen podd som hon har tillsammans med vännen Carolina Gynning.

– Vi är väldigt goda vänner. Man kan ju bli goda vänner. Men jag bara funderade över den meningen ”vi separerar men är goda vänner”. Man kan bli, man kan ha varit, men just där och då.. Det är ju svårt att vara goda vänner när man är ett upptrasslat sår och man inser att livet inte kommer bli som man trodde. Även om man är den som tar initiativet till skilsmässan så är det ju ett öppet köttsår, säger hon i podden ”Gynning & Berg” varpå Carolina fyllde i:

– Det är ju lögn varje gång fattar du väl! Man är ju inte goda vänner när man separerar. Det är ju bra med båda våra ex, men precis när man skiljer sig är man inte bästa kompisar. I alla separationer är man ju bara arg först.

Foto: Tv4, Discovery

Skilsmässan blev mycket omskriven i pressen då det begav sig men hittills har Kristian varit fåordig om skilsmässan.

Men i det egna programmet Luuk & Hallberg berättade Kristian att det har varit ”höga toppar och låga dalar, glada dagar och ledsna dagar”.

– Jag har valt att inte prata offentligt om mitt kärleksliv och vill inte prata om huruvida jag är kär på nytt eller inte men jag tycker att jag och Carina har en bra relation idag. Vi har ju en 12-åring ihop. Och dessutom får jag passa hennes nya små barn ibland.

I en intervju med Hemtrevligt beskriver Kristian skilsmässan från Carina som det absolut svåraste han gått igenom. Mer vill han inte säga om det offentligt.

– Jag tror att skilsmässor som sker på exakt lika villkor är väldigt ovanliga. Och då är de ju oftast inte lyckliga, så klart. Men på lång sikt tror jag att båda parter kan se tillbaka på sin skilsmässa som en bra sak, som kanske till och med ledde till något nytt bra, säger Kristian till Hemtrevligt.

Exit mobile version