Foto: Instagram/TV4

Kristin Kaspersens varma ord till systern Malin Berghagen – stödet efter tuffa tiden: ”Innerligt tacksam”

Malin Berghagen och Kristin Kaspersen har varit på en resa tillsammans till Rhodos, Grekland. Nu delar Kristin med sig av några varma ord till sin kära syster efter de fina dagarna som de haft.

För en tid sedan kom beskedet om att Lasse Berghagen blivit inlagd på sjukhus.

Det hela började med att en klaff i hjärtat, som han tidigare opererat, börjat krångla. Till följd av det behövde han genomgå en ny operation, och ytterligare komplikationer gjorde att han sedan tvingades ligga nedsövd.

Mitt i allt detta hade dottern Malin Berghagen planerat en ”återhämtningstresa” till Rhodos med en grupp, där även hennes syster Kristin Kaspersen ingick.

Att bestämma huruvida hon skulle ge sig iväg eller inte när Lasse mådde dåligt var svårt, men i efterhand är hon väldigt glad att hon valde att åka.

”Ja hem efter en jobba vecka med en grupp av fantastiska deltagare. Jag som var så ledsen när jag åkte ner. Full av tvivel om jag gjorde rätt. Men pappas läkare försäkrade mig att så länge pappa ligger på IVA kan vi ändå inte vara där hela tiden. Jag behövde ha tillit till läkarna och dom som tar hand om honom. Och det gick bättre än jag någonsin hade hoppats på,” skriver hon nu på sin blogg.

Malin Berghagen, Lasse Berghagen
Foto: Instagram/ @mberghagen

”Nu vill jag hålla pappa i handen”

I samband med detta har hon även bekräftat att Lasse har vaknat, och sakta men säkert gör steg i rätt riktning.

Resan till Rhodos beskriver hon som både viktig och välbehövlig, men samtidigt vill hon nu hem och finnas där för sin pappa.

”Och här där jag sitter förstår jag varför de sa att detta var så viktigt.  För goda minnen är det som får oss att längta tillbaka till livet, kraften och orken för att få uppleva dom igen. Vilja ut från sjukhuset och se världen medan vi kan. Men nu vill jag hem. Det sägs att det ska bli strejk i Grekland men vårt plan ska inte bli drabbat. Ifall det ändå blir det så börjar jag gå hem. Nu vill jag hålla pappa i handen. Ge honom den fina ikonen jag köpt som är lite våran grej vi har han och jag. Och visa honom korset jag köpte och gick hela vägen de 300 trappstegen upp till klostret för att köpa och för att be för att pappa skulle få bli frisk igen,” skriver hon på sin blogg.

Läs mer: Jill Johnsons varma ord om Lasse Berghagen – starka stödet till familjen

Kristin Kaspersens fina ord

Även Malins syster Kristin Kaspersen var med och arbetade på resan, ett uppdrag som hon utan tvekan är glad att hon tog sig an.

”Älskar mitt jobb!!! Dag 4 på resan där fokus är ’återhämtning’. Att se människor utmana sig själva, möta nya människor som samtalar och även väljer de att vara själva och låta sina egna tankar vara. De ger mer och mer i varje pass och litar på sig själva och utgår från sina egna behov. Älskar att få vara en del av allt det! Imorgon väntar en ny härlig dag. Somnar med ett leende. Så innerligt tacksam!,” har Kristin skrivit på sin Instagram.

Kristin Kaspersen, Malin Berghagen
Foto: Instagram/ @kaspersen

I och med att resan nu kommit till sitt slut passar hon också på att dela med sig av några varma ord till sin kära syster.

”Vilken vecka! Så innerligt tacksam. Tack min underbara syster Malin Berghagen för kärlek, teamwork och för att du visat dina favoritplatser på Rhodos,” skriver hon och fortsätter:

”Tack HELA gruppen som delat denna ’återhämtningsvecka’ med oss. Ni alla är fantastiska och det har varit så fint att följa er dessa dagar.”

Så fina ord! Vi önskar er allt gott!