Lars Lerins vändning med Junior – ångrar skilsmässoansökan: ”Ett misstag”

Lars Lerin och Manoel ”Junior” Marques Lerin hade skickat in papper om skilsmässoansökan.

Men den folkkäre konstnären drog tillbaka densamma bara dagar senare, skriver Aftonbladet.

Konstnären Lars Lerin, 66, har blivit en av tv-Sveriges mest folkkära personligheter. Med egna program som ”Vänligen Lars Lerin” och ”Lerins lärlingar” har värmlänningen med den lugna stämman fått en särskild plats i många tv-tittares hjärtan.

STOCKHOLM 20190319 Konstnären Lars Lerin och hans make Manoel ”Junior” Marques anordnar en konstskola för en grupp personer med funktionsnedsättningar i Karlstad i andra säsongen av ”Lerins lärlingar” i SVT. Foto Fredrik Sandberg / TT

LÄS MER: Juniors hjärtskärande ord – efter hemska behandlingen: ”När min familj fick veta att jag är homosexuell…”

Genom tv-programmen har svenska folket också fått lära känna Lerins äkta man, Manoel Marques Lerin även känd som ”Junior”. Senast ledde de programserien ”Lerins sommarö” tillsammans – vilket mottogs med stor glädje från tittarna.

Dessutom fanns ”Junior” med vid Lars Lerins sida då han var årets julvärd i SVT.

LÄS MER: SVT:s nya besked om framtiden för Lars Lerin

Lerin ångrade skilsmässan: ”Ett misstag”

På måndagseftermiddagen kom först beskedet att det omtyckta paret valt att gå skilda vägar. Enligt Expressen hade Lars och ”Junior” lämnat in en skilsmässoansökan till tingsrätten.

Lite senare kom dock en vändning – då det framkom att Lerin ångrat sig.

Enligt Aftonbladet meddelade Lars Lerin tingsrätten på måndagen att han önskar dra tillbaka ansökan om skilsmässa. Tidningen uppger att den folkkäre konstnären skriver att ”det var ett misstag”.

Har två barn tillsammans

Paret som varit gifta sedan 2009 har två barn tillsammans.

– Det är så stort så det finns inte ord för det. Det vet väl alla som blir föräldrar, att man fattar det liksom inte vilken gåva och vilket ansvar sen också, sade Lars Lerin i TV4:s ”Efter fem med Malou”, efter att familjen välkomnat sitt första barn.

Foto: SVT

Exit mobile version