Lasse Åbergs första ord om Berghagen efter tiden på sjukhuset – varma stödet till stjärnan

Lasse Åberg, Lasse Berghagen

Foto: Tv4

Ikonerna Lasse Åberg och Lasse Berghagen har känt varandra i årtionden.

Nu skickar mångsysslaren Lasse Åberg en kärleksfull hälsning till allas vår teddybjörn.

83-årige Lasse Åberg har många strängar på sin lyra och genom åren har han samlat på sig en rad olika titlar däribland musiker, skådespelare, regissör, konstnär, grafisk designer, formgivare med mera.

Lasse Åberg är bland annat känd som Trazan Apansson och som sångare och gitarrist i ”Electric banana band”.

Men mest känd är han egentligen för sina filmer.

Just Sällskapsresan-filmerna är nog de verk som de allra flesta förknippar med Lasse Åberg.

Då lägger Lasse Åberg ner totalt

Trots att han är långt över pensionsåldern håller han sig ständigt aktuell.

Förutom engagemanget i sitt museum i Bålsta, har han på senare tid också sammanställt en självbiografi vid namn ”Samlade fragment ur ett spretigt liv”, som han beskriver som ett ”verbalt potpurri” av samlade berättelser.

– Det är roligare att vara runt 50 kan man säga för det känns som det är en utmätt tid på något sätt. Om man tittar på det manfall som har skett runt omkring mig med arbetskamrater från filmerna. Folk tuppar åt höger och vänster, säger Lasse Åberg till Hänt och fortsätter:

– Det finns ingen hejd, så det är en lite läskig ålder faktiskt.

Och än så länge kan han inte klaga på hälsan och försöker gå 6000 steg fram och tillbaka mellan hemmet och Åbergs Museum.

– Jag har lite skavanker men jag går med spänstiga steg och märker inga större förändringar så där, säger Lasse Åberg till Hänt.

Lasse Åbergs varma hälsning till Berghagen

Lasse har underhållit svenska folket i decennier och samarbetat med en rad andra kända profiler. Inte minst Lasse Berghagen, 78.

Den senaste tiden har Berghagen kämpat med hälsan och legat inlagd på sjukhus, nyheter som också nått vännen Lasse Åberg.

När Hänt frågar om de två har pratat, svarar Åberg:

– Nej… Så tajta är vi inte. Men vi var ju med flera gånger i Allsången när han skötte om den. Hoppas han blir frisk, säger han.

Så fint Lasse. Vi är många som tänker Berghagen. Du kan själv skicka ett par stärkande ord till Lasse Berghagen i kommentarsfältet på Facebook.

Exit mobile version