Linda Lindorffs regelbrott – oväntade vändningen mitt under Bonde söker fru: ”Det här låter sjukt…”

Foto: Tv4

I tisdagens avsnitt av ”Bonde söker fru” bestämmer sig programledaren Linda Lindorff för att ändra om i programmets regler.

Tv-programmet Bonde söker fru har sänts på kanal fyra varje år sedan 2006.

Sedan dess har programmet blivit omåttligt populärt och varje år bänkar sig tusentals svenskar för att följa böndernas jakt på kärlek.

Bönderna i Bonde söker fru 2023

Nu är ytterligare en säsong av Bonde söker fru igång.

I år är det köttbonden Mimmi, 28, från Öland, kött- och spannmålsbonden Jens, 27, från Hedemora samt strutsbonden Michael, 57, från Falköping som tittarna får följa.

Självklart är längtan efter kärlek stor hos deltagarna.

Michael berättade i sin introduktionsvideo att hans hustru hastigt gick bort för 27 år sen.

– Jag längtar efter en kvinna så mycket så det skriker i mig, säger Michael.

Intima mötet i Bonde söker fru

Hittills har bönderna tagit sig igenom speeddatingen på Sundbyholms slott och gjort sitt allra första val. Därefter har de fått gå på en gruppdejt där de fått känna varandra lite på pulsen.

För vissa blev det mer intimt än så. För bonden Micke ledde gruppdejten till och med till lite kyssar. Även Jens fick sig en kyss.

Under kvällens avsnitt är det dags för bönderna att göra sitt andra val, någonting som blir svårt då bönderna haft så lite tid ihop med sina brevskrivare.

Just den våndan är extra stor hos bonden Jens inför kvällens val, det skriver programledaren Linda Lindorff på sin blogg.

Regelbrottet i Bonde söker fru 2023

Jens känslor inför valet för att Linda tar å tänjer lite på de regler som de har i programmet.

”Det här är ett program där vi följer vissa regler och format men jag vill så klart inte heller på något vis risker att det blir fel. Det får inte bli fel. Kärleken måste alltid komma i första hand och därför blir det så ibland att jag får tänja på gränserna och ändra vissa regler”, skriver Linda på bloggen och tillägger:

”Det är så klart att det kan bli orättvist men kärleken är heller inte rättvis. Tänk så många gånger man hade velat ändra eller hjälpa till så att alla skulle kunna få uppleva det och så att ingen nånsin blev sårad. Hade jag haft magiska krafter så hade jag vela ha de som min superpower”.

Hon menar att det blir ett regelbrott, denna gång för kärlekens skull.

”Det blir känslosamt och jag fick ont i magen av det som hände samtidigt som det ju inte är möjligt att göra alla glada. Ni ska veta att jag så många gånger drömt om att kunna trolla, att kunna ge kärlek till alla. jag fattar att det här låter sjukt flummigt men det är hemskt att se någon få sitt hjärta krossat eller se någon som blir ledsen för att känslorna inte är besvarade”, skriver hon.

Exit mobile version