Linda Lindorffs stora lycka med kärleken Jacob – efter alla år ihop: ”Ofattbart”

Linda Lindorff

Foto: Instagram

Linda Lindorff är antagligen Sveriges absolut kändaste kärleksmäklare.

Sedan 2006 har vi fått följa hur den före detta Fröken Sverige vinnaren parat ihop bönder med deras livs kärlek i tv.

Nu hyllar hon kärleken som hon själv funnit i maken Jacob Lindorff.

Linda Lindorff är definitivt en person som vi är vana att se i tv-rutan. Förutom Bonde söker fru har hon även varit programledare för Robinson, och När & Fjärran.

Hon föddes i Vilhelmina, Västerbotten, och efter att hon som 18-åring vann Fröken Sverige har karriären varit en raksträcka.

Idag är hon en hyllad Tv4-personlighet och en av Sveriges mest folkkära programledare.

Linda Lindorffs man

2009, tre år efter att Bonde söker fru gick av stapeln så gifte sig Linda Lindorff med sin egna stora kärlek, hennes make Jacob Lindorff.

Idag har paret tre barn tillsammans.

Hon har tidigare berättat för Expressen att hon visste direkt att det var han och ingen annan som var rätt.

– Det kom instinktivt till mig att ”jag vill göra barn med den mannen”, haha. Det är häftigt. Jag jobbar ju med ”Bonde söker fru” där man pratar mycket om kärlek. Jag tror absolut att man kan träffa många människor i sitt liv som man kan fungera med, men har man varit med om den där kemin och känt hur den känns så vet man att det är skillnad mellan någon man för all del tycker om och älskar eller den som man känner är den enda rätta. Det är som att det inte finns någon annan än Jacob

Kärleksförklaringen till Jacob Lindorff

I år firar paret hela 13 år som gifta och Linda delade under bröllopsdagen en vacker kärleksförklaring till sin man på Instagram:

”Vår bröllopsdag 💕 för 13 år sedan gifte vi oss på en gård strax utanför Campagnatico i Italien. Lyckligaste dagen i mitt liv. Idag har vi våra tre barn och tillsammans har vi fått uppleva så mycket. Ofattbart glad är jag över alla underbara år och all kärlek. Tacksam över allt jag fått känna och känner. Älskar allt med dig”, skrev hon.

Stort grattis, ni är så himla fina ihop!

Exit mobile version