Malin Berghagens rörande kärleksord – om saknaden till mamma Lill-Babs

Malin Berghagens fina hyllning till sin mamma. Foto: Instagram

Det har snart gått ett år sedan vår älskade folkkära Barbro ”Lill-Babs” Svensson gick bort. Sedan dess har det varit en tuff tid för hennes anhöriga. Hennes dotter Malin Berghagen har vid flera tillfällen kärlekshyllat sin saknade mamma på Instagram och i ett nytt inlägg skriver hon över längtan att få åka hem igen till Järvsö – där Lill-Babs föddes och bodde.

”Dags att åka hem till Järvsö och ”mamma” en sväng över helgen. Jag längtar faktiskt väldigt mycket”‚ skriver Malin Berghagen på Instagram och fortsätter:

”Jag längtar efter att tända ljus vid mamma och mormors grav och ”prata lite funderingar med dom en stund”.

Lill-Babs café och affärsverksamhet byter nu namn

Järvsö hade en speciell plats hos Lill-Babs som hade sina rötter därifrån och även drev sitt egna café och affärslokal under flera år men 2014 lämnade hon över ansvaret för livsverket till ett par lokala entreprenörer.

I café fanns även utställning till artistens ära som visade upp bilder från hennes långa karriär.

Men fram tills nyligen blev det klart att verksamheten kommer att byta namn från ”Lill-Babs caffär” till Järvsö gårdsbageri, enligt Expressen.

Döttrarnas reaktion

I ett gemensamt inlägg skrev Lill-Babs döttrar om sina känslor inför namnbytet.

”Nu under januari månad har Järvsö gårdsbageri valt att säga upp det avtalet. Vad som kommer hända med mammas utställning är i nuläget ännu inte klart. Vi arbetar aktivt med att mammas önskan om att hennes fans och även andra ska kunna besöka och se hennes artistskap i form av den utställning som hon skapade hemma i Järvsö även i framtiden”, skriver döttrarna i inlägget på Instagram.

Alltid saknad, aldrig glömd. Tryck på gilla-knappen om du också alltid kommer minnas Lill-Babs!

 

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/6T0T0ss4a8I462Gyt5RkK0dHgIEfwKsPKvsufyEmALHVYAsL4XuNFWCjjdcN63DQ?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

Exit mobile version