Malin Berghagens hälsning till pappa Lasse i himlen – tar ett känslosamt avsked: ”Var du än är…”

Lasse Berghagen Malin Berghagen

Foto: Instagram/mberghagen

Under söndagen sändes Lasse Berghagens sista inspelade intervju, ”Sista ordet”, i TV3. Efter det känslosamma programmet skickade hans dotter Malin en varm hälsning till sin far.

Var du än är pappa saknar vi dig också”, skriver hon på Instagram.

Innan sin död hann den älskade och folkkäre artisten Lasse Berghagen, 78, spela in en sista intervju. Under söndagen sändes ”Sista ordet” i TV3/Viaplay – där han och Mark Levengood, 59, summerade hans liv på en timme.

De pratade om Lasses barndom, karriär och kärleks- och familjeliv.

I slutet av programmet fick han också chansen att ta farväl av alla sina vänner, sin familj och till det svenska folket. Han vände sig mot kameran och hälsade och tackade alla.

Läs mer: Lasse Berghagens sista ord till döttrarna Malin och Maria – känslosamma avskedet: ”Där jag är nu saknar jag er väldigt mycket”

Bland annat skickade han en tårdrypande sista hälsning till sina döttrar Malin, 57, och Maria, 47.

Lasse Berghagen pratar med Mark Levengood i ”Sista ordet”. Foto: TV3/Viaplay

– Där jag är nu saknar jag er väldigt mycket, för ni har betytt otroligt mycket för mig. Man brukar säga i glädje och sorg men det har inte varit någon sorg utan enbart glädje. Så mycket kärlek, värme och omtanke. Jag älskar er verkligen av hela mitt hjärta, säger Lasse Berghagen i programmet.

Så vill Lasse begravas

Han berättade samtidigt mer om hur han önskar att hans egen begravning ska bli. Han vill att det ska vara en lugn och vacker ceremoni, med många vänner, mycket blommor och stämningsfull musik.

– Jag önskar mig en lagom tillställning med bästa vännerna. Får jag önska mig en tid på året så önskar jag att det är på försommaren så att det är mycket syrener inplockade. Och sen att de spelar ”Som en blänkande silvertråd”. Den betyder mycket för mig, säger han.

Efter att ”Sista ordet” sänts under söndagen skickade Malin Berghagen en varm kärlekshälsning till sin far.

Tack älskade pappa för ett jättefint program. Så berörande vackert avslut. Tack fina Mark Levengood. Var du än är pappa saknar vi dig också”, skriver hon på Instagram.

Lasse och Malin Berghagen omfamnar varandra. Foto: Instagram/mberghagen

Malins uppmaning till Lasse

Sedan skickar hon med en sista uppmaning till sin älskade pappa.

Hälsa mamma, Magnus (Härenstam) och Roffe (Bengtsson). Nu blir det hålligång i himlen”, skriver hon.

Lasse Berghagen var nära vän med både skådespelaren Magnus Härenstam (död 2015) och komikern Roffe Bengtsson (död 1976). Han både arbetade ihop och hade en kompisrelation med båda.

Fina, fina Lasse! Vi saknar dig väldigt mycket och hoppas att du har det bra där du är.

Vackra ord från Malin också. Det måste ha varit tufft att se och höra din pappas sista hälsningar i programmet. Ta hand om dig och din familj.

Exit mobile version