Nya bilderna på Madeleines utseendeförvandling – detaljen i ansiktet visar förändringen

Prinsessan Madeleine

Foto: TT

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill har bestämt sig för att flytta hem till Sverige igen nästa år efter flera år utomlands.

Lagom till hemflytten har Madeleine passat på att förändra sitt utseende…

New York, London – och nu åter till Stockholm. Det kungliga paret Madeleine, 41 och maken Chris O’Neill har flyttat runt mycket genom åren men nu bestämt sig för att flytta till Stockholm under 2024.

Fylliga

De som följt kungafamiljen ett tag vet att Madeleine älskar mode och stil, något hon visat upp flera gånger genom åren med lyxiga kläder, accessoarer och sitt utseende.

Jonas Ekströmer/TT

Nu har prinsessan Madeleine genomgått ytterligare en utseendeförändring. Hon har nämligen hakat på skönhetstrenden med fylliga ögonbryn, något man fick se under förra veckan på den årliga Childhoodgalan på Manhattan.

– Det ser absolut ut som hon gjort en bryntatuering, säger hudterapeuten Leontina Larsson till Hänt.

Pontus Höök/TT

Så går det till

Att ha breda och tydliga ögonbryn har blivit populärt igen efter att 90-talstrenden med smala ögonbryn passerat.

Vill man ha extra fylliga ögonbryn så kan man använda sig av metoden ”microblading” som innebär att man helt enkelt tatuerar in ögonbrynen för att göra dem tydligare.

– Ombrebrows är till för den som vill ha ett mer sminkat resultat än microblading som har mer stråliknande resultat. Det ser ut som om Madeleine gjort microblading. Hon har fina bryn men har nog velat ha lite större, säger hudterapeuten Leontina Larsson till Hänt.

Tryck nu på DELA-knappen för att hylla prinsessan Madeleine!

Exit mobile version