Okända dramat mitt under Pernilla Wahlgrens bröllop – klänningen spricker framför alla: ”Försökte dölja”

Foto: Instagram @sofiawistam & @jessicawahlgrennorman

Mitt under Pernilla Wahlgrens bröllop hände det som inte fick hända.
Klänningen sprack.
– Hela blixtlåset på vänster sida gick upp, säger Sofia Wistam i podden ”Wahlgren och Wistam”.

De är två av Kanal 5:s allra största stjärnor – som genom åren haft stora succéprogram i rutan. Pernilla Wahlgren med ”Wahlgrens värld”, och Sofia Wistam med tittarfavoriten ”Sofias änglar” och så ”Naked attraction Sverige”, dejtingprogrammet som nu är tillbaka med en ny säsong.

Parallellt med karriären i tv-rutan, har de båda profilerna också ett stort, gemensamt projekt i form av ”Wahlgren & Wistam”. Podcasten som vuxit till en av landets största och mest populära, där profilerna funderar över små och stora saker – alltifrån ex-män, till barnuppfostran, kärlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor i podden.

I helgen gifte sig Pernilla Wahlgren med maken Christian Bauer och självklart fanns kollegan och vännen Sofia Wistam då på plats.

– Vilken dag det blev här i Marbella. Från morgon till natt, fylld av kärlek och skratt. En kärleksfest fylld av sol, hästar, underbara tal och dans, skriver Wistam på Instagram efter vigseln.

Klänningen sprack

I duons podcast berättar Wistam att hon råkade ut för ett missöde under den sagolika vigseln i Marbella. Kanal 5-stjärnans klänning sprack plötsligt mitt under ceremonin.

– Antagligen för att jag har tagit en för liten storlek då och trängt in mig i en för liten klänning, säger Wistam i podcasten ”Wahlgren och Wistam”, enligt Expressen.

Hon skrattar åt dramat i dag.

– Då var det bara att gilla läget, hela blixtlåset på vänster sida gick upp och då fanns det inte tid, säger Wistam.

Samtidigt hade hon en tydlig plan för hur det hela skulle döljas – så att ingen skulle se vad som hade hänt.

– Jag gick ju då, om ni ser bilder på det här, så gick jag med armen rakt ner och försökte dölja det här, säger Wistam i podcasten.

Ni är för underbara! Vi önskar er stort lycka till, Pernilla och Christian.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version