Olivia Newton-John bjuder upp tonårsdottern på scen – när flickan öppnar munnen reser sig håren i nacken

Olivia Newton John

Foto: Youtube

Det är fantastiskt hur en viss talang kan gå vidare i generation efter generation.

När världsstjärnan Olivia Newton John skulle ge sig på den odödliga klassikern ”Somewhere over the rainbow” tillsammans med tonårsdottern, blev det en duett som ger hela världen gåshud.

Olivia Newton John spelade Sandra Dee ”Sandy” Olsson, den kvinnliga huvudrollen i Grease och blev allas favorit.

Sedan dess har hon vunnit fyra Grammis, fem förstaplaceringar på Billboard Hot 100 samt tio topp-tio placeringar. Hon har sålt över 100 miljoner skivor och är därmed en av de bästsäljande artisterna genomtiderna.

Och man kan nästan våga påstå att musiken rinner i ådrorna i familjen.

Oliva Newton Johns dotter har nämligen också en talang utan dess like.

Olivia Newtons duett med dottern Chloe

I en video på Youtube sjunger mor och dotter tillsammans. Först är det bara Olivia själv som står på scenen och med några väl valda ord presenterar hon låtvalet.

– För sjutton år sedan, när min dotter Chloe föddes brukade vi kolla på hennes favoritfilm Trollkarlen från Oz. Jag älskar den filmen så mycket, så jag vill sjunga min favoritsång från filmen för er nu, säger Olivia.

Olivia tar ton till klassikern ”Somewhere over the rainbow” men när publiken tror att det inte kan bli bättre skrider dottern in på scen.

Flickans röst ger mig gåshud.

Olivia Newton Johns dotter Chloe

Redan som 15-åring började Chloe sin sångkarriär och fick sitt första kontrakt.

Men att ständigt behöva jämföras med sin mamma var inte lätt. Dottern började få missbruksproblem och albumet blev aldrig klart.

– Jag hade minnesluckor, jag kunde vara uppe i tre dagar utan att sova. Dagar och veckor började gå ihop med varandra, har hon sagt till Daily Mail, när hon 2015 hittade tillbaka till musiken.

LÄS MER: Olivia Newton Johns dotter har vuxit upp – så här ser hon ut idag, 35 år senare

Jämförelserna mellan Chloe och Olivia gjorde att Chloe satte stor press på sig själv. Inte bara inom karriären utan också utseendemässigt. Därför genomförde hon en del plastikoperationer som 18-åring, något som faktiskt förstörde hennes kropp.

– Alla de grejerna var en katastrof. Inte bara att mina läppimplantat såg galna ut, min första bröstoperation som jag gjorde i Australien när jag var 18 år lämnade mig med ett förstört utseende, har Lattanzi berättat.

Men även om Chloes uppväxt har kantats av en del problematik har Olivia alltid stått vid hennes sida.

LÄS MER: Olivia Newton-John är död – John Travoltas gripande ord om sorgen: ”Älskar dig så mycket”

Under måndagskvällen den 8 augusti nåddes världen av det tråkiga beskedet att Olivia Newton John gått bort efter mångårig kamp mot cancer.

Exit mobile version