Paolo Robertos vrede – ryter ifrån efter kroppshånen mot flickvännen Elin: ’Vidrigt’

Paolo Roberto ryter ifrån efter hånen mot flickvännen Elin.

Efter kommentarerna skriver ”Farmen”-programledaren om sin ilska.

”Jag vet att Elin kan hantera det. MEN det är många ungar tjejer som följer henne och om man tycker Elin är tjock vad är det då för kroppsideal man vill sprida…?” skriver han på Instagram.

Paolo Roberto, 51, är lyckligare än någonsin! Med flickvännen Elin, 25, visar han i sociala medier upp bilder och videoklipp från vardagen – som förstås innehåller mycket matlagning men också träning.

Framför allt är det yogaövningar i olika svåra grader som paret utför. Detta är minst sagt imponerande!

https://www.instagram.com/p/B8DNSWEAjk5/

Paolo Roberto är givetvis också aktuell som programledare i ”Farmen” som just nu visas på TV4. Det var i november i fjol som han själv valde att gå ut och berätta om sin kärlekslycka med den tidigare elitryttaren och gymnasten Elin!

”Många människor spenderar sin liv åt att leta efter någon att gå till sängs med i stället för att hitta någon att vakna med! Elin är pusselbiten som fattades i mitt liv”, skrev han då på Instagram.

På sociala medier berättar de som bekant om sin tillvaro tillsammans – och eftersom de båda har en bakgrund som elitidrottare blir det förstås mycket träning ihop.

Men nu väljer Paolo att ryta ifrån. I kommentarsfältet på sociala medier har han nämligen noterat att folk har hoppat på flickvännen – för hennes vikt.

Vilodag! Vet du vad! Elin är en av det starkaste, hälsosammaste och lyckligaste människorna jag känner. Och om du hatar henne och hennes vikt så är du inget av de tre sakerna! Elin har sedan hon slutat tävla på elitnivå gått upp några kilo för att hon inte tränar sex timmar om dagen. Hennes vikt är numera mer hälsosam (elitidrott är inte så hälsosamt) och hon mår mycket bättre!”, skriver Paolo Roberto på Instagram, vilket även sajten Hänt uppmärksammat.

”Farmen”-programledaren skriver vidare att han inte oroar sig för sin egen eller Elins skull – utan för andra, kanske yngre tjejer, som läser kommentarerna. Han har nu valt att gå ut och kommentera detta i ett inlägg på Instagram – så att andra inte ska få en dålig bild av kroppsideal.

”Hennes nya vikt har resulterat i en del vidriga kommentarer! Jag vet att Elin kan hantera det. MEN det är många ungar tjejer som följer henne och om man tycker Elin är tjock vad är det då för kroppsideal man vill sprida…? Men många människor snackar skit och sprider hat för att du påminner dem om deras svagheter. Låt inte deras hat och skitsnack bromsa dig i din utveckling! För en del människor kommer aldrig kunna gilla dig för din aura väcker deras demoner” skriver Paolo.

Så viktigt och bra uttryckt, Paolo! Dela gärna vidare inlägget om du håller med honom.

https://www.instagram.com/p/B6ik_7kgked/