Rickard Söderbergs starka ord – som stöttar drabbade i corona-krisen: ”Hjältar som stretar på”

När folk insjuknar och till och med dör i det spridande coronaviruset är tiderna oroliga. Då är det viktigt att komma ihåg vad som är viktigt menar operasångaren Rickard Söderberg, som genom sin Instagram sprider stöttande och tänkvärda ord till sina följare.

Folkkära operasångaren Rickard Söderberg är inte bara känd från tv, utan även för att sprida glädje och kärlek till sina följare på Instagram, där han går under namnet Gaytenor.

Som ett avbrott i nyheterna gällande coronavirusets spridning vill Rickard sprida uppmuntran och kärlek till alla som kommer över hans inlägg. Detta med några väl valda ord om hur viktigt det är att vara rädda om varandra.

”Hjältar som stretar på”

”När stressen bankar på och världen skakar så måste vi vara rädda om varandra och peppa, lyfta, hjälpa och inspirera så mycket vi orkar. 🌷 För vi är aldrig så starka som när vi är tillsammans”, skriver Söderberg på sin Instagram.

Han fortsätter med att hylla de som jobbar med att bekämpa viruset, och peppa människor över lag att fortsätta visa kärlek, i synnerhet i dessa tider.

”Så här kommer värsta gigantiska, helt smittfria, cyber-bamsekramen till alla er som får solen att fortsätta gå upp, vare sig ni är hjältar som stretar på för att hålla samhällsfunktionerna uppe eller ni haft olyckan att bli sjuka och visar respekt för andra genom att agera ansvarsfullt i det. Vare sig ni är en vän eller anhörig som hjälper någon som är utsatt eller ensam, eller ni bara ler mot någon ni möter som ni inte känner. Som du som just log mot mej i rulltrappan. Tack. 🌞
Och trots att handspriten tar slut kan vi bada i mänsklighet och omtanke. Det kanske inte tar kål på virus, men det håller oss lite mer hela.”.

Fina Rickard Söderberg får oss att stanna upp och tänka på vad som verkligen betyder något i dessa tider. Dela gärna för att sprida hans starka ord vidare.

Exit mobile version