STORT GRATTIS: Malou von Sivers firar 45 år av kärlek med sin make Sten Haage – visar nu upp stora lyckan: ”Så tacksam”

Malou von Sivers

Foto: Instagram/Facebook

Alla vill träffa någon speciell som får vilken grå dag som helst att bli ljuv och underbar.

Sedan 45 år tillbaka kilar Malou von Sivers stadigt tillsammans med sin stora kärlek Sten Haage.

Nyligen hade dessutom paret stor anledning att fira deras kärlek lite extra när Malou och Sten firade 30-årig bröllopsdag.

Då passade Malou på att dela med sig av deras underbara knep i relationen.

”Jag är så tacksam för att jag har fått dela mitt liv med dig”, skriver hon i ett inlägg på sociala medier.

Jakten efter kärlek och lycka kan kantas av många upp och nedgångar.

När du väl hittar någon du tycker om ska mycket falla på plats.

Personen ska känna på samma sätt som du gör, och ni ska båda gå framåt med gemensamma mål för framtiden.

Att hitta varandra i det lilla är nyckeln på många sätt i en relation och det vet inte minst programledaren Malou von Sivers.

Sedan 1993 är hon gift med sin stora kärlek Sten Haage, och tillsammans med kärleken har hon tre barn.

Men faktum är att kärlekssagan mellan Malou och hennes Sten börjar mycket tidigare än så.

STOCKHOLM 20211220 Malou von Sivers och Sten Haage Vimmel på premiären av filmen Utvandrarna på biografen Rigoletto. Foto Claudio Bresciani / TT kod 10090

Malou von Sivers mäktiga hyllning till maken Sten

2023 firar de 45 år som par, och det råder ingen tvekan om att kärleken är minst lika stark i dag som när de först träffades.

Flera gånger har stjärnan hyllat sin stora kärlek i sociala medier.

I slutet av 2022 valde hon att skriva en lång text till sin make där hon samtidigt delade med sig av bilder från den första tiden tillsammans.

”Tre barn, ett barnbarn, barnens partners. Jobb, syskon och vänner. Föräldrar och vänner som gått ur tiden. Sorg och glädje.
Sen allt det där som är svårt att ta på. Doften, tonfallet, den talande tystnaden och värmen i ögonen. En väv av minnen, som vi brukar påminna oss om varje år för att återskapa den där speciella kvällen när vi träffades 22 december”, skrev hon då och fortsatte:

”Vi firar och minns. Och det gjorde vi även igår. Det är lite lugnare nu. Så har det inte alltid varit. En kväll för några år sen satt vi och pratade om vår relation tills krogen stängde. Vi skrattade, grälade och grät. Skrattade igen. Till slut kom servitören fram och frågade vad det handla om. Vårt liv sa vi och log genom tårarna. Servitören såg konfunderad ut, försvann och kom tillbaka med en flaska bubbel. Får jag vara med, sa han och slog sig ner vid vårt bord. Det blev många timmar till”, skrev hon.

Malou skrev vidare i hyllningen att trots att de har tillbringat många år tillsammans är det än i dag svårt att beskriva just kärleken, Sten.

”En gång lånade jag Marie-Louise Ekmans beskrivning av hennes och Göstas kärlek: han är mitt golv, mitt tak och mina väggar sa hon. Jag tyckte det lät så vackert. ”Usch instängt och begränsande” sa du när jag försökte beskriva vår kärlek på samma sätt”, skrev hon och avslutade:

”Och så har det alltid varit. Jag säger någonting och du invänder och kommer med en helt annan syn. När jag var ung blev jag arg. Nu inser jag hur ditt sätt att alltid tänka på tvären, berikat mitt liv och öppnat min syn på världen. Din värme, generositet och våra roliga samtal kommer förhoppningsvis att pågå livet ut. Och när vi stannar upp och ser på varandra med samma blick som vi gjorde då för 44 år sen uppstår magi”.

LÄS MER: Malou von Sivers trodde att hon skulle dö – relationsbeslutet med maken Sten efter tuffa tiden

Malou von Sivers och maken Sten Haage firade 30-årig bröllopsdag

Och nyligen hade dessutom Malou och hennes Sten en speciell anledning att fira deras kärlekssaga.

På sociala medier delade programledaren med sig av en nytagen bild på de båda tillsammans, och skrev varmt om deras kärlek.

Malou och Sten firade nämligen 30-årig bröllopsdag och detta ville såklart tv-profilen uppmärksamma stort.

”Trettio års äktenskap och 45 år av kärlek. Jag är så tacksam för att jag har fått dela mitt liv med dig, Sten Haage fått tre fantastiska barn och ett barnbarn”, skriver Malou von Sivers.

Samtidigt delar hon med sig av knepen och nyckeln till deras långa äktenskap.

”Det har varit en ynnest att vi har tillåtit varandra att utvecklas var och en på sitt sätt och tillsammans. Inte växt i varandras skugga. Empati, kärlek, tolerans, intellektuella möten och attraktion har varit några av våra ledord som förenar oss. Jag ser fram emot fortsättningen på vår resa”.

Så underbart vackra ni är tillsammans! Grattis till 45 år av kärlek!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.

Exit mobile version