Tareq Taylors nya bild med 19 år yngre kärleken Sofia får folk att häpna – nu ser alla samma sak

Tareq Taylor, Sofia Ståhl

Foto: SVT/ Instagram

Nya bilden på kocken Tareq Taylor och 19 år yngre kärleken Sofia Ståhl har fått följarna att reagera.

Nu ser alla samma sak.

Tareq Taylor är stjärnkocken och krögaren som vi känner igen från mängder av tv-program.

Han har synts till i program som Trädgårdstider, Stjärnorna på slottet och var även julvärd 2021.

Han förklarade att en viktig del i att han tackade ja till julvärdskapet, var hur viktigt uppdraget är som sällskap för alla de tv-tittare som firar julen i ensamhet.

– Det var därför jag sagt att med respekt för alla som sitter ensamma, så tycker jag att julvärdskapet symboliserar glädje. Jag vill att det ska kännas kul, välkomnade och inbjudande. Och att bjuda på sig själv tycker jag är viktigt. Jag hoppas kunna göra det, och det är väl också därför jag tycker det är nervöst. Bjuda på mig själv kan jag gärna göra. Jag vill vara det sällskapet under kvällen, och att det ska kännas trevligt och underhållande. Så att det inte bara blir anekdoter, utan kanske lite framåtlutat också, lite musik och spännande och sång och härligt. En stor cocktail som jag tycker är julen, sade Tareq Taylor till Nöjeslivet då.

Tareq Taylor om tuffa skilsmässan

Att vara julvärd i SVT är ett hedersfyllt uppdrag. Men 2021 var inte bara guld och gröna skogar för Tareq Taylor.

Samma år meddelade han även att han och hustrun Kristina skiljer sig, detta efter 26 års äktenskap.

Även om Tareq inte hade för avsikt att prata om skilsmässan offentligt så blev den uppmärksammad i media.

– Det där är baksidan på myntet att även det som är jobbigt syns mycket mer än vad man har behov av. Det värsta är inte för mig egentligen eftersom att jag är den som har valt, och fått möjligheten, att bli en offentlig person på det sättet. Det är värre för dem som har valt att inte synas att behöva läsa om saker och ting på alla håll och kanter, säger han till Allas.

– Av den anledningen har jag inte pratat om det över huvud taget.

När skilsmässan hade bekräftats tog det bara några månader innan Tareq gick ut med att han funnit kärleken på nytt. Denna gång i 19 år yngre bloggaren och Instagramprofilen Sofia Ståhl.

– Vi har det väldigt bra tillsammans. Sofia är en fin människa och vi har det så bra, sa Tareq till Aftonbladet då, och i samma intervju bekräftade stjärnan att han är kär

Sofia Ståhl och Tareq Taylors samarbete

I fjol berättade paret att de valt att starta bolag tillsammans.

“Vi går in i en ny era! Vi börjar jobba tillsammans och rivstartar med att lansera en gemensam föreläsningsturné hösten 2023 (mer om den snart!), invigning av vår mediastudio i Malmö och en hel del annat som vi snart kan berätta om!

Det här innebär också att Sofia kommer lämna sitt varumärke ”PT-Fia” som hon jobbat med det senaste 12 åren och istället jobba utifrån sitt namn Sofia Ståhl. Vi är så otroligt glada över det här och ser så mycket fram emot att dela allt roligt med er framöver! TACK och skål för nya steg!”, skrev Tareq på sin Instagram i slutet av oktober 2022.

Sedan dess har paret också valt att flytta ihop i en villa utanför Stockholm, något de båda beskrivit som deras drömhem.

”Vi är hemma”, skrev Sofia till en video på Instagram.

Paret delar gladeligen med sig av sin vardag i sociala medier och nyligen dök de upp på Cancerfondens röda mattan, då Tareq Taylor varit en av tjugo som fått äran att designa rosa bandet 2023.

”Tusen tack för förtroendet att vara en av 20 designers till årets Rosa bandet. Det är underbart att se att framstegen inom forskningen under de 20 åren som Rosa Bandet existerat har lett till att så många fler överlever en bröstcancerdiagnos. Trots det har vi en lång väg att gå och pengar till forskningen är avgörande. I år lyckades Rosa Bandet samla in otroliga 100 miljoner kronor som kommer att leda till nya viktiga upptäckter! Stötta @cancerfonden genom en swisha en valfri gåva på nummer: 90 195 14″, skriver Tareq Taylor i instagram.

Bilden väcker starka känslor

Nu är det många av följarna som reagerar på en speciell detalj i bilden.

Många tycker nämligen att Sofia och Tareq är mycket fina tillsammans.

”Så fina”, skriver en person.

”Men wow, klänningen”, skriver en annan.

”Finaste ni”, skriver en tredje.

”Vacker själsfrände”, skriver en fjärde.

Vi håller med. Ni strålar verkligen tillsammans.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version