Tittarnas kritik mot Bingolotto – efter sändningen: ”Skärpning!”

Foto: TV4

Efter comebacken i rutan – här är tittarnas kritik mot TV4:s långkörare Bingolotto.

Bingolotto är igång igen i tv-rutan. Programmet har som bekant visats ända sedan tidigt 1990-tal i TV4. Sedan den här säsongen är det artisten Lotta Engberg som delar programledarrollen med sin nye kollega, magikern och komikern Stefan Odelberg.

Lotta Engberg. Foto: TV4

Tv-tittarna har under säsongen hyllat den nya duon – men i förra veckan riktade samtidigt många också kritik mot programmet. Detta var Hänt först med att rapportera.

Tittarna kritiska mot bingoutropen

Via Bingolottos Facebook-sida har många tittare gått in för att rikta kritik mot programmet. Framför allt är det en särskild detalj som många verkar ha stört sig ordentligt på – nämligen när det var dags att ropa upp bingonumren.

”Nej, nu börjar Bingolotto bli för tramsigt. Man vill ju tro att det ett program för oss som tittar men numer är det bara till för de medverkande och deras kompisar”, skriver en tittare på Bingolottos Facebook-sida.

I kommentarerna märks att flera håller med.

”Fruktansvärd jobbig bingolotto. Absolut ingenting för lite äldre personer. Bara stress”, skriver en tittare som då var besviken.

Denna åsikt var det flera som delade.

”Koncentration tack och sluta prata när nummer dras, så irriterande… Kan ingen påminna om tystnad när vare sig Lotta eller gäster fattar bättre?!”, skriver en tittare.

Många tycker att bingoutropen ska få ta större plats i sändningarna.

”Varför babbla så mycket under treans bingospel. Irriterande. Lotta skärpning!”, skriver en annan i kommentarerna.

”Har det inte alltid varit väldigt mycket ”pladder” samtidigt som bingo-spelen pågår?” frågar sig en tredje tittare.

”Tänk om Per kunde vart tyst, att ni bara har med honom, han förvirrar ju för våra gamla människor som spela bingo med sitt prat”, skriver en annan tittare i kommentarsfältet.

Efter söndagens program var det dock många som passade på att uttrycka sig positivt om showen – och underhållningen signerad Måns Zelmerlöw och Per Andersson.

”Per och Måns gör det riktigt bra, älskade låten dom sjöng. Så bra och så roliga. Älskar dom speciellt Per haha. Får en att skratta alltid”, skriver en tittare i kommentarerna.

”Bra underhållning, bara man skulle vinna någon gång”, skriver en annan tittare.

Vad tycker du om årets ”Bingolotto”? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!

Exit mobile version