TV4:s stora snedsteg i premiären av Bonde söker fru – som fick tittarna att reagera omedelbart

Foto: TT

Tittarna hade väntat i ett helt år på den nya säsongen av Bonde söker fru med programledaren Linda Lindorff i spetsen! Då var olyckan framme för TV4.

STOCKHOLM 2016-03-23 Programledaren Linda Lindorff repeterar med danspartnern Kristjan Lootus inför veckans avsnitt av ”Let’s Dance” Foto: Erik Nylander / TT

Det var under onsdagens premiäravsnitt som ”tryckfelsnisse” hade varit i farten på TV4. För i det allra första programmet för säsongen i ”Bonde söker fru” så hade två namn bytt plats i en karta som visades upp.

Kan du se felet? Scrolla vidare sen så får du veta mer.

Foto: TV4

Flera tittare har hört av sig till TV4 på Facebook. En tittare konstaterar att kartan är fel.

– Varför är kartan felgjord? Vänern kallas Vättern. Vättern kallas Vänern. Någon som missat geografilektionen i skolan, skriver en tittare till TV4 på Facebook.

Och får svar direkt. Nu lovar TV4 att ändra på detta – så att det ska bli rätt i webbversionen av programmet som finns på TV4:s playtjänst.

– Jaa jag såg det här på kontoret jag med. Vi är såklart redan igång med våra redigeringsfingrar och ser till att rätt namn ligger på rätt sjö, det dyker upp inom kort på TV4 Play! Tack för att du är mer uppmärksam än den som gjorde kartan, skriver en TV4-medarbetare som svar till tittarna på Facebook.

STOCKHOLM 20180924 Erik Nilsson, Per Solberg, Simon Ohlsson, Linda Lindorff och Susanna Karlsson under pressträffen inför årets säsong av ”Bonde söker fru” i TV4. Foto: Stefan Nilsson / TT

Vad tycker du om årets Bonde söker fru? Skriv gärna en kommentar på Facebook och dela gärna om du vill önska dem lycka till i jakten på kärlekslyckan!

Exit mobile version