Glädjebeskedet: Nu gör ”Efter fem” comeback i tv-rutan – Tilde de Paula Ebys starka utspel inför premiären

Här kommer en glädjande nyhet för alla tittare som saknat ”Efter fem”.

Nu gör TV4-programmet comeback i rutan.

– Vi är supertaggade, säger Tilde de Paula Eby.

Det har nu passerat fyra år sedan tittarna första gången fick stifta bekantskap med kanalens då nya aktualitetsprogram ”Efter fem”.

Tittarna erbjuds nyhetssammanfattningar av programledarna Tilde de Paula Eby, Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Maximilian Artell, Axel Pileby, Matilda Boza och kompani i direktsändningarna. Aktualitetsprogrammet som brukar sändas i TV4 från klockan 17 på vardagseftermiddagar har verkligen blivit en tittarfavorit.

Dessutom har produktionen prisats med tv-priset Kristallen som årets nyhets- och aktualitetsprogram.

Artikeln fortsätter under bilden.

Efter fem i TV4: Maximilian Artell, Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Tilde de Paula Eby och Axel Pileby. Foto: Magnus Ragnvid/TV4
Efter fem i TV4: Maximilian Artell, Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Tilde de Paula Eby och Axel Pileby. Foto: Magnus Ragnvid/TV4

I mitten av juni kom beskedet att programmet skulle ta paus.

Tildes ord inför premiären

Under sommaren har tittarna fått klara sig utan ”Efter fems” närvaro i rutan.

Men nu kommer glädjande nyheter för de som väntat och väntat.

På måndagseftermiddagen är ”Efter fem” nämligen tillbaka i rutan. Då kan vi förvänta oss mera ”Sverigesvepet” med Henrik, intressanta intervjuer i soffan av Tilde och förstås senaste nytt av den ständigt uppdaterade Maximilian. Ja, ni vet hur upplägget ser ut vid det här laget.

– En sak som är härlig med hösten, tycker i alla fall jag, är att jag får möta er alla i Efter fem. Både jag, redaktionen och produktionen är supertaggade! Hoppas att ni är det också. Vi ses om ni vill redan på måndag klockan 17.00, säger Tilde de Paula Eby i ett uttalande inför premiären.

Ser du fram emot nya säsongen av ”Efter fem”? Skriv gärna en kommentar!

Exit mobile version