Anders Lundins känga till Robinson-Charlotta – när hon väljer att lämna: ”Presenterat dig som en fighter”

Efter många om och men tillåts Charlotta Hedlund lämna ”Gränslandet”. Därmed är 30-åringens ”Robinson”-äventyr över – men hon får sig en rejäl känga av Anders Lundin innan hon far.

– Det är lite förvånande och såklart blir man besviken, du har presenterat dig som en fighter och en vinnare, säger han i programmet.

När Charlotta Hedlund, 30, förlorade sin örådsduell mot Zayera Khan, 49, förra söndagen gjorde hon det med vetskapen om att hon åtminstone skulle få åka hem till Sverige.

Så blev det inte. I stället kördes hon och de tre andra förlorarna över med båt till ”Gränslandet”.

Läs mer: TV4:s vägran i Robinson – därför fick deltagare inte lämna frivilligt egentligen: ”Blev skitsur”

Det var hon inte nöjd med.

I programmet beskriver hon det som att hon är less på att svälta sig, misshandla sin kropp och ”sitta på röven och ha tråkigt”. Hon vill hem och träna och äta protein.

Charlotta Hedlund Robinson
Charlotta Hedlund i ”Gränslandet”. Foto: TV4

Lägger sig i tävlingen

I måndagens avsnitt ställs hon mot vännen Simone Sjöström, 24, i en duell. Charlotta lägger sig i tävlingen för att få åka hem. Men när båten kommer för att lämna av den nya deltagaren som ska ersätta henne på ön märker de att den är tom.

Lars Koefoed, 59, som åkte ur ”Robinson” senast har valt att strunta i ”Gränslandet”.

Charlotta. Du har en ovanlig tur. Det kommer ingen konkurrent från örådet. Det betyder att du får stanna kvar en vecka och fortsätta tävla”, står det i brevet hon får.

Men Charlotta blir allt annat än glad. Hon börjar gråta och tjatar om att få lämna. Till slut kommer programledaren Anders Lundin, 65, till ön för att prata med henne.

”Såklart blir man besviken”

Han försöker övertala henne att stanna – och så påpekar han att tusentals svenskar velat byta plats med henne.

– För att vara helt ärlig, jag tänker inte så jävla mycket på alla andra. Jag tänker mest på mig själv. Sorry to say it, svarar Charlotta i programmet.

Till slut tvingas Anders Lundin att ge sig. Charlotta tillåts lämna, trots att produktionen inte vill det.

– Så det var för tråkigt för dig? Men det är ju en del av ”Robinson”. Det är ju att uthärda, inte bara att det är fysiskt, det är hunger, men också tiden är ju ett av hindren för att ta sig hela vägen. Det är lite förvånande och såklart blir man besviken, du har presenterat dig som en fighter och en vinnare, pikar han henne en sista gång.

Så himla tråkigt att du väljer att lämna, Charlotta. Vi ville se dig gå längre i ”Robinson” och kände verkligen att du hade det i dig.

Vad tycker du om hennes insatser i programmet?

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev