Foto: Instagram/TV4

Anna Brolin om troschocken i sändning – här hände det som inte får hända i Efter fem: ”Olämpligast”

Anna Brolin var nära en ”troschock” i ”Efter fem”.
Nu berättar hon vad som egentligen hände i sändningen.
– En knapp som åkte upp på olämpligast möjliga ställe, skriver hon.

Anna Brolin är en av TV4:s främsta profiler. 43-åringen från Stockholm gick sitt genombrott i rutan via kanalens sportsändningar redan 2008, och sedan dess har hon belönats med massor av olika uppdrag som programledare.

På senare år har hon – med vissa undantag – bytt ut fotbollsplanerna mot flera av den kommersiella familjekanalens största underhållningssatsningar. Anna leder program som reality-tävlingen ”Biggest loser” och aktualitetsprogrammet ”Efter fem”.

Anna Brolin aktuell med ny säsong av ”Farmen”

Hon har också medverkat i några av kanalens största underhållningssatsningar: däribland ”Let’s dance” där hon medverkade som kändisdansare för elva år sen.

Under sommaren har Anna Brolin spelat in en ny säsong av realityserien ”Farmen”. Precis som de senaste åren är det Brolin som håller i trådarna på gården i Småland, tillsammans med deltagarnas mentor Hans Wincent.

Därför har Anna inte synts till i ”Efter fem” under denna perioden, men när inspelningarna avslutats så är hon nu åter tillbaka i nyhetsprogrammet. På tisdagen sände hon tillsammans med kollegan Henrik Alsterdal och duon bjöd på ett fullspäckat program!

Anna Brolin om troschocken i sändning

Efteråt tog Brolin till Instagram för att beskriva eftermiddagens sändning, och hon passade på att hylla kollegorna.

– Ett kontrollrum som rockar. En ny utrikesminister. En USA-debatt med skyhöga insatser. Ett par ljuvliga 9:onde klassare. En mäklare som blev Jack Sparrow. Ett gäng surfande hundar, skriver hon.

Samtidigt hände det som inte får hända. Brolin berättar att det var nära att bli en ”troschock” mitt i sändning. Någonting som hon själv inte hade föredragit och kallar ”olämpligt”.

– Och en knapp som åkte upp på olämpligast möjliga ställe där en snabb manöver med manuskort räddade världen från ännu en troschock. Allt detta och lite till fick ta plats i kvällens Efter Fem som hittas på TV4 Play, skriver hon.

Härliga Anna!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev