Foto: Instagram/TV4

Nya bilderna på Anna Brolin från Farmen får tittarna att häpna – nu ser alla samma sak: ”Snälla nån…”

Anna Brolin är tillbaka med en ny säsong av ”Farmen”.
Efter premiärsändningen väcker programledaren starka känslor hos tittarna.

Anna Brolin är en av TV4:s främsta programledarprofiler. 43-åringen från Stockholm gick sitt genombrott i rutan via kanalens sportsändningar redan 2008, och sedan dess har hon fått massvis av olika uppdrag.

På senare år har hon – med vissa undantag – bytt ut fotbollsplanerna mot flera av den kommersiella familjekanalens största underhållningssatsningar. Anna leder program som reality-tävlingen ”Biggest loser” och aktualitetsprogrammet ”Efter fem”.

Hon har också medverkat i några av kanalens största underhållningssatsningar: däribland ”Let’s dance” där hon medverkade som kändisdansare för elva år sen.

Nu är Anna Brolin åter högaktuell. Under söndagen drog nämligen en ny säsong av realityserien ”Farmen” i gång, som vanligt med Brolin vid rodret.

Programmet, där där deltagarna provar på livet som bönder, spelades in i somras vid gården Norra Brandstorp i Smålands skogar.

Artikeln fortsätter under bilden.

Hans Wincent och Anna Brolin. Foto: TV4
Hans Wincent och Anna Brolin. Foto: TV4

– Den här säsongen har det verkligen sprakat på många sätt. Det är ett mycket härligt gäng med starka karaktärer som ska samsas och förhålla sig till 1800-tals miljön. Så det har blivit en sommar med otaliga skratt, en del bus och starka känslor av alla dess slag från gråt och förtvivlan till skratt och glädje, säger Anna Brolin i ett uttalande inför säsongen.

Hon fortsätter:

– Eftersom det samtidigt är digital detox och mobilfritt finns ju utrymme för långa och många samtal mellan våra farmare och det är fascinerande att se hur starka vänskapsband som knyts. Tittarna kommer helt klart få ta del av en väldigt rafflande säsong på många sätt, säger Anna Brolin.

Brolin har i sin tur Hans Wincent vid sin sida. Han som de senaste säsongerna agerar mentor och väglett deltagarna under programmets gång, kommer få samma roll även i år.

Artikeln fortsätter under bilden.

Alla deltagare i "Farmen" 2024. Foto: Jakob Dahlström/TV4
Alla deltagare i ”Farmen” 2024. Foto: Jakob Dahlström/TV4

Anna Brolin hyllar sina ”osynliga” hjältar i Farmen

I samband med premiärsändningen under söndagskvällen, passade Anna Brolin också på att hylla flera av ”Farmens” osynliga hjältar. De som inte syns i rutan, men ändå gör ett viktigt jobb för att produktionen ska flyta på både bakom och framför kamerorna.

Den här gången var det stylisterna som fick ros av Brolin.

– Då var flät- och klänningssäsongen igång. Tack mina ljuvliga Karin Fröderberg och Isabelle Håwi, skriver Brolin på Instagram där hon också delade med sig av flera bilder mellan tagningarna.

Artikeln fortsätter under bilden.

– Väldigt nyfiken på vad ni som tittat tyckte om gänget och hänget?? skriver Brolin vidare till sina hundratusentalet följare.

Och responsen låter inte vänta på sig.

Tittarna hyllar Anna Brolin efter premiären: ”Så bra”

Men det är inte primärt ”Farmen”-deltagarnas insatser som väcker känslor bland hennes följare. Det är i stället Brolin själv – som nu hyllas stort av tittarna.

– Men snälla nån, Anna. Du åldras inte, skriver en av Brolins följare i en kommentar till inlägget.

– Anna alltid så vacker, skriver en annan följare.

– Kul att börja se detta igen! Med så bra programledare, du och Wincent, skriver en tredje.

– Du är bedårande vacker, skriver ytterligare en tittare till Farmen-programledaren.

Fotnot: ”Farmen” sänds söndag-torsdag (söndagar klockan 20 respektive 19.30 vardagar) i TV4.

Så underbart!

Kommer ni att följa Anna, Wincent och de andra i årets ”Farmen”-säsong? Skriv gärna en kommentar!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev